2 φωτογραφίες »

Ford Puma ST: Επίσημο ντεμπούτο στις 24 Σεπτεμβρίου

31.812 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2020)

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Ford Puma ST, του ισχυρότερου μοντέλου στην κατηγορία των B-SUV. Δείτε το βίντεο αλλά και τι γνωρίζουμε για το μοντέλο.

Έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι άνθρωποι της Ford για να ανακοινώσουν την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του πολυαναμενόμενου Ford Puma ST. Έτσι λοιπόν οι φίλου του μπλε οβάλ, θα πρέπει να περιμένουν 1,5 μήνα ακόμα, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, για να δουν, να μάθουν αλλά και να ακούσουν τα πάντα για το νέο καυτό B-SUV της φίρμας.

Το κορυφαίο Ford Puma, αισθητικά θα μοιάζει με την υπάρχουσα έκδοση ST Line, με μικρές σκούρες λεπτομέρειες περιμετρικά και ελαφρές τροποποιήσεις σε προφυλακτήρες και πλαϊνά μασπιέ, ενώ η πιο αισθητή διαφορά θα βρίσκεται στη διπλή πλέον απόληξη της εξάτμισης. Το στήσιμο θα είναι σίγουρα πιο σφιχτό, με βελτιωμένα φρένα, ενώ οι τροχοί 18 ιντσών θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την οδική συμπεριφορά.

Ο κινητήρας θα είναι ο γνώριμος μας από το Fiesta ST 3κύλινδρος 1.500άρης Ecoboost, με απόδοση 200 ίππων και 290 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Στην ίδια λογική με το Fiesta, θα υπάρχει επιλογή για μπλοκέ διαφορικό και σύστημα Launch Control. Με το λανσάρισμα του, το Puma ST θα είναι το ισχυρότερο μοντέλο στην καυτή κατηγορία των B-SUV αλλά και το μοντέλο με την πλέον δυναμική οδική συμπεριφορά.

Μέχρι τότε απολαύστε το πρωτότυπο βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι της Ford Performance, αλλά και ένα ακόμα teaser βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικούς μήνες η Ford.


Το πρώτο teaser της Ford Performance για το Puma ST:
 

OPEL NEA MONTELA
test center