To teaser της φίρμας.

«Grecale» το όνομα του νέου Maserati SUV

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2020)

H Maserati θα αποκαλύψει την άνοιξη του επόμενου έτους την νέα Grecale, το νέο SUV της φίρμας που θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante.


Η Maserati αρχίζει να κινείται δυναμικά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, πρώτα παρουσιάζοντας την ανανεωμένη Ghibli με υβριδικό κινητήριο σύνολο και προσφέροντας την έκδοση Trofeo στην Quattroporte και έπειτα, φέρνοντας στο προσκήνιο την ολοκαίνουρια MC20.

Πλέον, η Maserati ανακοινώνει πως εργάζεται για τον ερχομό ενός νέου SUV που θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante και θα λάβει το όνομα Grecale, το όνομα δηλαδή ενός ανέμου που πνέει από τα ανατολικά στην δυτική Μεσόγειο και στη νότια Γαλλία».

Το μοντέλο θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio, αυτό όμως δεν θα είναι η μόνη της ομοιότητα καθώς τα δύο SUV θα κατασκευάζονται από κοινού στο εργοστάσιο Cassino της Ιταλίας.

Όπως θα συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της γκάμας από εδώ και στο εξής, η Maserati θα προσφέρει την Grecale σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αυτή την στιγμή λεπτομέρειες για το μηχανικό σύνολο του μοντέλου.

Η Maserati Grecale θα μπει σε παραγωγή το 2021 ενώ την άνοιξη του επόμενου έτους αναμένεται και το επίσημο ντεμπούτο της.
 

ford
test center