Το Audi Lunar Quattro διαθέτει ένα ρυθμιζόμενο ηλιακό πάνελ, καθώς και μπαταρίες λιθίου, οι οποίες κινούν τα τέσσερα μοτέρ τα οποία είναι προσαρτημένα σε κάθε τροχό.

Το Audi Lunar Quattro διαθέτει ένα ρυθμιζόμενο ηλιακό πάνελ, καθώς και μπαταρίες λιθίου, οι οποίες κινούν τα τέσσερα μοτέρ τα οποία είναι προσαρτημένα σε κάθε τροχό.

H Audi στο... διάστημα!

2.024 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2015)

Η γερμανική εταιρεία μαζί με 25 επιστήμονες, στα πλαίσια του διαγωνισμού Google Lunar Xprize κατασκεύασαν το Audi Lunar Quattro.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές αρέσκονται να κατασκευάζουν αυτοκίνητα τα οποία ως επί τω πλείστον θα οδηγούνται στην… Γη! Εκτός από την Audi! Η γερμανική εταιρεία μαζί με 25 επιστήμονες, στα πλαίσια του διαγωνισμού Google Lunar Xprize κατασκεύασαν το Audi Lunar Quattro. Η Audi είναι χορηγός για το συγκεκριμένο Project, ενώ παρέχει και όλη την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή.Το Audi Lunar Quattro διαθέτει ένα ρυθμιζόμενο ηλιακό πάνελ, καθώς και μπαταρίες λιθίου, οι οποίες κινούν τα τέσσερα μοτέρ τα οποία είναι προσαρτημένα σε κάθε τροχό. Η ταχύτητα του Audi Lunar Quattro είναι μικρή μιας και μπορεί να κινείται με maximum ταχύτητα 3,5 χλμ/ώρα, αλλά έχει την δυνατότητα να κινείται σε δύσκολες και κακοτράχαλες επιφάνειες, όπως αυτή του φεγγαριού. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί δυο στερεοσκοπικές κάμερες High Definition, οι οποίες θα καταγράψουν την βόλτα του στο φεγγάρι.Το Audi Lunar Quattro θα ταξιδέψει από τη Γη στο φεγγάρι στα τέλη του 2017. Το ταξίδι απόστασης 386.243 χιλιομέτρων θα διαρκέσει πέντε μέρες, με το όχημα να προσγειώνεται στο βόρεια μέρος του φεγγαριού, κοντά στη τοποθεσία που πάτησε και το Apollo 17 το 1972.Δείτε το εντυπωσιακό Promo Video που ετοίμασε η Audi για το συγκεκριμένο project.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO