• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα ψηφιακή πρόταση της Maybach-GLS.

H Mercedes-Maybach GLS;

2.062 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2019

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των εξαιρετικά πολυτελών SUV θα πάρει φωτιά σύντομα με τον ερχομό της νέας Maybach GLS.

Πληθαίνουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Mercedes να προσφέρει στην GLS μια υπερπολυτελή έκδοση κάτω από το όνομα Maybach με σκοπό να «κλέψουν» τους πελάτες που στρέφονται σε επιλογές όπως η Bentley Bentayga και η Rolls Royce Cullinan.

Σε αυτή την ψηφιακή πρόταση του carwow, το υπερπολυτελές SUV εξοπλίζεται με μια τεράστια πραγματικά γρίλια και δύο πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα ενώ πιο χαμηλά ο διαχύτης δίνει μια σπορ νότα στο μοντέλο που όμως είναι φανερό πως θέλει να επενδύσει περισσότερο στα luxury χαρακτηριστικά του. Για αυτό και το έμβλημα της Mercedes παίρνει την παλιά του θέση πάνω στο καπό ενώ το χρώμιο έχει δυνατή παρουσία στο κατά μήκος του αμαξώματος.

Το νέο μοντέλο θα προσφέρει παρόμοια επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης με τη Maybach S-Class, τα οποία τώρα θα περάσουν και σε αμάξωμα SUV. Η καμπίνα θα είναι ντυμένη με ακριβά υλικά, ενώ θα προσφέρονται νέες δερμάτινες επιλογές αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο. Να σημειωθεί πως ακόμη και τα γραφικά του συστήματος ψυχαγωγίας θα είναι μοναδικά για την έκδοση Maybach.
 
Όσο για τον κινητήρα, το επερχόμενο SUV πολυτελείας θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τον V8 4,0 λίτρων twin-turbo σε συνδυασμό με το εννέα ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο, αλλά και ένα σύστημα αερανάρτησης. Τέλος φήμες θέλουν τη μάρκα να ετοιμάζει και μία πιο ισχυρή έκδοση με τον V12 twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρα που θα αποτελεί και την κορυφαία έκδοση.

Οι  βασικές αγορές που έχουν στο μυαλό τους να κατακτήσουν οι άνθρωποι της Mercedes είναι αυτή της Κίνας, των ΗΠΑ/ Καναδά και της Ρωσίας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως το μοντέλο δε θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.
 

Tags: MERCEDES, MAYBACH, GLS