Η Nissan ρίχνει χρήμα στην εταιρεία ηλεκτρικών της Renault!

Η Nissan ρίχνει χρήμα στην εταιρεία ηλεκτρικών της Renault!

1.200 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Έτοιμη να επενδύσει στη νέα επιχείρηση για ηλεκτρικά οχήματα της Renault είναι η Nissan, βλέποντας την εν λόγω επένδυση και ως μία ευκαιρία να αναδιαμορφώσει και τα δεδομένα εντός της συμμαχίας που βρίσκεται με την γαλλική μάρκα.

Ρίχνει χρήμα η Nissan στα ηλεκτρικά της Renault

Έτοιμη να επενδύσει 500 έως 750 εκατομμύρια δολάρια στην επιχείρηση ηλεκτρικών οχημάτων της Renault, είναι η Nissan, θεωρώντας την αναδιοργάνωση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ως ευκαιρία να αναδιαμορφώσουν τη συμμαχία στην οποία συμπορεύονται, μαζί φυσικά με την Mitsubishi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Renault θα μειώσει το ποσοστό της στη Nissan

Την είδηση αυτή επικαλούνται μεγάλα Μέσα του εξωτερικού. Μάλιστα μιλώντας για πληροφορίες ανθρώπων που γνωρίζουν καλά το θέμα, αναφέρουν πως σε αντάλλαγμα για την υποστήριξη της νέας επιχείρησης που ιδρύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Renault, Luca de Meo, η Renault είναι πρόθυμη να υπογράψει ένα σταδιακό πλάνο μείωσης της ιδιοκτησίας της στη Nissan στο 15%, από το σημερινό 43%.

Ενδεχόμενη συμφωνία θα φέρει ισορροπία εντός Συμμαχίας

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και στην πράξη υπολογίζεται πως, οι κινήσεις θα αμβλύνουν την ανισορροπία που υπάρχει μεταξύ των  μαρκών, η οποία είναι πηγή τριβών για χρόνια. Η Renault «έσωσε» τη Nissan το 1999 και πλέον η ιαπωνική μάρκα, η οποία κατέχει το 15 τοις εκατό της Renault και στερείται δικαιωμάτων ψήφου, θεωρεί ότι η υποστήριξη της νέας επιχείρησης ηλεκτρικών που ίδρυσε ο de Meo είναι ένας τρόπος να ανταποδώσει στη Renault τη βοήθεια που πρόσφερε. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στα Μέσα του εξωτερικού ανώνυμη πηγή!

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER