Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή των GSe μοντέλων!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή των GSe μοντέλων!

5.401 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2022)

Την επιστροφή του ακρωνύμιου «GSe», το οποίο θα χαρακτηρίζει τα κορυφαία ηλεκτροκίνητά της μοντέλα ανακοίνωσε επίσημα η Opel.

Από GSΕ έγινε GSe

Με την παραγωγή του Insignia να λήγει φέτος, η Opel αποχαιρετάει επίσημα τα σπορ οχήματα, διακόπτοντας τις εκδόσεις OPC. Ωστόσο, οι άνθρωποι της μάρκας δεν εγκαταλείπουν εντελώς τα «καυτά» μοντέλα, αφού όπως ανακοινώθηκε το σχέδιό τους είναι η επαναφορά των μοντέλων GSe.
 
Αν και παλαιότερα το GSΕ σήμαινε «Grand Sport Einspritzung» (Grand Sport Injection στα αγγλικά), από δω και στο εξής το ακρωνύμιο θα σημαίνει «Grand Sport electric». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η αλλαγή αφορά το μικρό γράμμα «e» που αφενός αλλάζει τον τρόπο γραφής σε GSe, αφετέρου τονίζει πως τα μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο θα πρόκειται για ηλεκτροκίνητα.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε ηλεκτρικά και πιθανώς σε Plug-in υβριδικά

Τα GSe μοντέλα χαρακτηρίζονται από την Opel ως «δυναμικά, διασκεδαστικά στην οδήγηση αυτοκίνητα», χάρη στις εξατομικευμένες ρυθμίσεις του πλαισίου και της ανάρτησης αλλά και στις εκτεταμένες δοκιμές στην Autobahn. Με την Opel να χρησιμοποιεί τη λέξη «ηλεκτρισμένα» αντί «ηλεκτρικά», η λογική μας λέει ότι ορισμένα Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν επίσης να λάβουν εκδόσεις GSe πέραν των ηλεκτρικών.

Παρουσιάστηκε και το λογότυπο

Η ανακοίνωση έρχεται μαζί με την αποκάλυψη του νέου σήματος, το οποίο είχαμε δει αρχικά τον Μάιο του 2021, όταν η Opel παρουσίασε το Manta GSe ElektroMOD. Τότε, ήταν μόνο ένα γραφικό LED στους προβολείς, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε ως αυτόνομο λογότυπο που θα «φορούν» τα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER