• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι φήμες αναφέρουν ότι η Skoda προετοιμάζει μια coupe έκδοση για το Rapid, που θα βασιστεί σχεδιαστικά και μηχανολογικά στη sedan έκδοση (εικόνα).

H Skoda το 2014 θα γιορτάσει 30 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Rapid coupe (εικόνα), γι αυτό σκέφτεται να δημιουργήσει μια αντίστοιχη έκδοση για το σημερινό μοντέλο.

Η Skoda θα λανσάρει το Rapid σε coupe;

5.298 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2013

Η Skoda σκέφτεται σοβαρά να κυκλοφορήσει του χρόνου το Rapid και σε coupe έκδοση, η οποία θα βασιστεί στο υπάρχον sedan, τόσο αισθητικά, όσο και μηχανολογικά.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή τα 30 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Rapid coupe, η Skoda σχεδιάζει να επαναφέρει μια τέτοια έκδοση, για το σημερινό μοντέλο.

Αλλωστε, πρόσφατα αποκάλυψε και το Skoda Rapid Sportback, αποδεικνύοντας ότι επιθυμεί να εντάξει στην γκάμα της διάφορες «παραλλαγές» των μοντέλων της, που θα ωθήσουν τις πωλήσεις.

Το νέο coupe λοιπόν, αν λάβει το «πράσινο φως», θα λανσαριστεί μέσα στο 2014 και θα δανειστεί σχεδιαστικά στοιχεία από τη sedan έκδοση, ενώ στα μηχανικά μέρη αναμένουμε να δούμε τον 1,6 λτ. TDI με 90 ίππους και τον βενζινοκινητήρα 1,4 λτ. με τους 122 ίππους.

Tags: SKODA RAPID