Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα δούμε για πρώτη φορά το C-HR Hy-Power Concept, μια σπουδή που έφτιαξε το ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της εταιρείας.

Στη Φρανκφούρτη φυσικά θα βρεθεί και το νέο Yaris GRMN, το οποίο έκανε ντεμπούτο νωρίτερα φέτος στη Γενεύη.

Στη γερμανική πόλη θα ταξιδέψει και μια νέα εκδοχή του Auris Touring Sport, η «Freestyle», η οποία υπόσχεται υψηλότερα επίπεδα εξατομίκευσης στο Auris.

Η Toyota στη Φρανκφούρτη

3.720 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2017)

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα δούμε για πρώτη φορά τη νέα γενιά του Toyota Land Cruiser, αλλά και μια αινιγματική πρωτότυπη εκδοχή του C-HR. Το παρόν θα δώσει το νέο «καυτό» Yaris GRMN, αλλά και η Freestyle έκδοση του Auris Touring Sport.

Συνωστισμός μοντέλων θα υπάρξει στο περίπτερο της Toyota στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου. Ένα από αυτά θα είναι το C-HR Hy-Power Concept, μια σπουδή που έφτιαξε το ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της εταιρείας.
 
Στόχος του πρωτότυπου είναι «να αναδείξει τη δυναμική εμφάνιση του C-HR, την ίδια στιγμή που δίνει μια πρώτη γεύση για τη μελλοντική ανάπτυξη της υβριδικής τεχνολογίας της Toyota».
   
Η μεγάλη, όμως, πρεμιέρα θα είναι αυτή του νέου Toyota Land Cruiser, η υπάρχουσα γενιά του οποίου μετρά ήδη 10 χρόνια ζωής. Η εταιρεία δε λέει πολλά για τη νέα εκδοχή του εμβληματικού της μοντέλου, πέραν το ότι θα διαθέτει μία «μοναδική για την κατηγορία body-on-frame κατασκευή».
 
Στη Φρανκφούρτη φυσικά θα βρεθεί και το νέο Yaris GRMN, το οποίο έκανε ντεμπούτο νωρίτερα φέτος στη Γενεύη. Επιπλέον, στη γερμανική πόλη θα ταξιδέψει και μια νέα εκδοχή του Auris Touring Sport, η «Freestyle», η οποία υπόσχεται υψηλότερα επίπεδα εξατομίκευσης στο Auris.