Με την καλύτερη αξιολόγηση (Α) στην κατηγορία κράτημα στο βρεγμένο στην Ευρωπαϊκή ετικέτα, το νέο all season ελαστικό της Bridgestone, Weather Control A005 EVO υπόσχεται εξαιρετική απόδοση, απόλυτο έλ

Με την καλύτερη αξιολόγηση (Α) στην κατηγορία κράτημα στο βρεγμένο στην Ευρωπαϊκή ετικέτα, το νέο all season ελαστικό της Bridgestone, Weather Control A005 EVO υπόσχεται εξαιρετική απόδοση, απόλυτο έλεγχο, ασφάλεια και αντοχή στη φθορά. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ

Bridgestone Weather Control A005 EVO

2.635.774 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Bridgestone επανέρχεται δυναμικά στο χώρο των all season ελαστικών, παρουσιάζοντας την δεύτερη γενιά του επιτυχημένου Weather Control A005. Το νέο ελαστικό είναι το Weather Control A005 EVO και όπως ο προκάτοχος του έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έλεγχο, ασφάλεια και ευκολία όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα παρέχει επιπλέον οφέλη απόδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όλο το χρόνο

Είτε πρόκειται για οδήγηση στους αστικούς δρόμους, είτε στους αντίστοιχους επαρχιακούς το νέο ελαστικό της Bridgestone θα ανταποκριθεί σε όλες τις οδηγικές  ανάγκες όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών.

Οι μηχανικοί της εταιρίας το κατασκεύασαν χρησιμοποιώντας την προηγμένη, σύνθετη τεχνολογία NanoPro-tech ™ της Bridgestone. Συγκεκριμένα η γόμα του ελαστικού είναι φτιαγμένη με μια νέα τεχνολογία ανάμιξης που βελτιώνει την κατανομή του διοξειδίου του πυριτίου, δίνοντας στο ελαστικό εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ενισχυμένη απόδοση  στο χιόνι.

Ο νέος σκελετός και η βελτιωμένη κατανομή της πίεσης, επιτρέπει στο νέο ελαστικό να ανταπεξέρχεται σε όλες τις προκλήσεις οδήγησης, ανεξαρτήτως εποχής και μάλιστα με μεγάλη αντοχή στην φθορά. Στην πραγματικότητα, το Bridgestone Weather Control A005 EVO έχει την ίδια αντοχή στην φθορά με τα premium καλοκαιρινά ελαστικά της Bridgestone.

Ανώτερο από τον προκάτοχο του στο χιόνι

Το πέλμα του ελαστικού έχει διάταξη σχήματος V με καινοτόμες αυλακώσεις σχήματος Ζ και σε συνδυασμό με τη νέα γόμα προσφέρει 3% καλύτερο κράτημα στο χιόνι σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ίδιο ποσοστό βελτίωσης έχει στην απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι, αλλά και στην επιτάχυνση. Έτσι λοιπόν είναι φυσικό το νέο Weather Control A005 EVO να είναι πιστοποιημένο με το αλπικό σύμβολο (3 Peak Mountain Snow Flake, 3PMSF).

Θα το βρείτε και στην Ελλάδα σε πολλές διαστάσεις

Το Bridgestone Weather Control A005 EVO αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και είναι διαθέσιμο σε 94 διαστάσεις για ζάντες 15"- 21". Καλύπτει τα περισσότερα επιβατικά αυτοκίνητα και τα οδικά SUV. Μάλιστα περιλαμβάνει οκτώ δημοφιλείς διαστάσεις, στις οποίες προσφέρεται και η τεχνολογία DriveGuard Run-Flat της Bridgestone (RFT). Πρόκειται για την κορυφαία τεχνολογία παθητικής ασφάλειας, η οποία σας βοηθά να διατηρείτε τον έλεγχο του οχήματός σας σε περίπτωση διάτρησης και να συνεχίζετε την οδήγηση για 80 km ακόμη και μάλιστα με ταχύτητα έως και 80 km/ώρα, έως ότου μπορέσετε να φθάσετε στον προορισμό σας ή σε βουλκανιζατέρ όπου θα επισκευάσετε ή θα αντικαταστήσετε με ασφάλεια το ελαστικό που έχει υποστεί βλάβη.

Στην Ελλάδα θα το βρείτε μέσω της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NON STOP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel