H βασική έκδοση της νέας Mustang
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H βασική έκδοση της νέας Mustang

Hi-tech με δύο μεγάλες οθόνες η «βασική» νέα Ford Mustang

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Η πιο προσιτή Mustang έχει επίσης δύο οθόνες στο εσωτερικό της αλλά αυτή την φορά, δεν είναι ενωμένες. Τι άλλες αλλαγές υπάρχουν.

Δεν κάνει «εκπτώσεις» η Ford

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται εικόνες από το εσωτερικό της νέας Ford Mustang στην «βασική» της έκδοση αποκάλυψε η μάρκα.


Η πλούσια Ford Mustang.

Η πλούσια Ford Mustang.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξανά με δύο οθόνες αλλά όχι ενωμένες

Κατά την παρουσίαση του μοντέλου, είδαμε πως η νέα γενιά λαμβάνει μια οθόνη 12,4 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και μία 13,2 ιντσών για την υποστήριξη του συστήματος infotainment. Οι δύο αυτές ψηφιακές οθόνες έχουν ελαφριά κλίση προς τον οδηγό. Τι γίνεται όμως με την βασική Mustang; Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις νέες εικόνες, το αυτοκίνητο συνεχίζει να εξοπλίζεται με δύο μεγάλες οθόνες, αυτή την φορά όμως δεν ενώνονται μεταξύ τους, ενώ, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις τους.

Εξαιρώντας τις οθόνες, στην εικόνα βλέπουμε τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ενώ επίσης τα καθίσματα είναι υφασμάτινα και όχι δερμάτινα όπως στις πιο πλούσιες, δεν υπάρχει χρώμιο στους αεραγωγούς, ούτε κόκκινες ραφές στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Μια μικρή ενσωματωμένη οθόνη είχε η προηγούμενη γενιά

Η γενική εικόνα στην καμπίνα της Mustang ξεφεύγει από τη ρετρό εμφάνιση των προηγούμενων γενεών, με το αυτοκίνητο να λαμβάνει τιμόνι με επίπεδη βάση, βάση ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου και μία πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Θυμίζουμε πως η προηγούμενη γενιά ήταν αρκετά «παραδοσιακή» στο εσωτερικό με πολλά φυσικά μπουτόν και με… μια μικροσκοπική οθόνη ενσωματωμένη στην κονσόλα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw