Πολύ καλό σε ποιότητα και συναρμογή είναι το εσωτερικό του Civic. Η σχεδίαση είναι οδηγοκεντρική, η εργονομία και η πρακτικότητα όμως θέλουν βελτίωση.

Πατώντας το κουμπί ECON το Honda Civic των 182 ίππων μπορεί να γίνει πολύ οικονομικό, πιο οικονομικό και από άλλα 1.000άρια ή 1.200άρια τούρμπο μοτέρ βενζίνης.

Στο ταμπλό ξεχωρίζει ο ιδιαίτερος πίνακας οργάνων.

Όσον αφορά στο χειρισμό του συστήματος πολυμέσων και του trip computer στον πίνακα οργάνων, θέλει βελτίωση.

Με 478 λίτρα, ο χώρος αποσκευών του Civic αγγίζει νούμερα της επόμενης κατηγορίας.

Εσωτερικό-Χώροι: Σπορ και οικογενειακό όσο πρέπει

162.778 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2018)

Η καμπίνα της έκδοσης που δοκιμάζουμε εδώ δεν διαφέρει από αυτήν που γνωρίσαμε στο μικρό 1.000άρι Civic. Έτσι, πιο αναλυτικά, η σχεδίαση δεν είναι πολύ φουτουριστική αλλά προχωρημένη, ιδιαίτερη και μοντέρνα. Όλα τα στοιχεία ενοποιούνται με το ταμπλό και δεν διαχωρίζονται τμηματικά, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων και η 7 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων Honda Connect 2 που θέλουν όμως αρκετή εξοικείωση. Από την άλλη, η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με χρήση μαλακών υλικών καλής ποιότητας και εξαιρετικό επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος.

Τέλος, η εργονομία όσο και η πρακτικότητα είναι προσεγμένες, ενώ αναφορικά με τους χώρους, 4 επιβάτες θα φιλοξενηθούν άνετα και ο χώρος αποσκευών έχει τον μεγαλύτερο όγκο στην κατηγορία (478 λίτρα), διαθέτει μεγάλο άνοιγμα (1.120 χλστ.) και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. Με λίγα λόγια; Το Civic είναι ένα ευρύχωρο οικογενειακό με αλλά σπορ, οδηγοκεντρικά στοιχεία στο εσωτερικό του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
VWHYUNDAI
RIO