Δείτε το video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την Honda Racing, για τον εορτασμό της πρώτης συμμετοχής του αγωνιστικού Civic στο Wild Horse Pass Motorsports Park, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Honda Civic GRC (+video)

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2016

Για να γιορτάσουν το ντεμπούτο του Honda Civic στο Red Bull Global Rallycross, οι άνθρωποι της Honda Racing έδωσαν στην δημοσιότητα ένα video από την δράση του αγωνιστικού.

 
Το Honda Civic Red Bull Global Rallycross είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Μάρτιο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ από τότε είχε ανακοινωθεί το αγωνιστικό του ντεμπούτο στις 21 Μαΐου στο ράλι του Φοίνιξ της Αριζόνα.

Το Honda Civic GRC είναι καρπός της εργασίας των Σουηδών ειδικών της Olsbergs MSE, αλλά και των ανθρώπων της Honda Performance Division, με την απόδοσή του να υπερβαίνει τους 600 ίππους και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε λιγότερο από 2,0 δλ.


Το αγωνιστικό Honda Civic θα τρέξει με τα χρώματα της Red Bull Racing στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross, ενώ οι οδηγοί που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Civic είναι οι Sebastian Eriksson και Joni Wiman

Δείτε το σε video να κάνει τα… μαγικά του.