Ηyundai Creta: Ντεμπούτο για το baby Tucson
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηyundai Creta: Ντεμπούτο για το baby Tucson

17.422 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2021)

H Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο Creta προσφέροντάς του την φανταχτερή μάσκα του δικού μας Tucson. Παρά το γεγονός πως το όνομά του παραπέμπει στην Κρήτη, δεν πρόκειται να το δούμε στην Ελλάδα.

Στην επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Creta προχώρησε η Hyundai και όπως φαίνεται, η φίρμα αποφάσισε να του δώσει τον πρόβολο του δικού μας Tucson, με σκοπό να το κάνει πιο μουράτο και στυλάτο, ώστε να προσελκύσει νεαρό σε ηλικία κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρό SUV το baby Tucson

Το ανανεωμένο Creta έχει μήκος 4.315 χιλιοστά, πλάτος 1.790 χιλιοστά και ύψος 1.630 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιό του ανακοινώνεται πως είναι 2.610 χιλιοστά. Οι μετρήσεις αυτές το φέρνουν στην κατηγορία των μικρών SUV, ωστόσο παραμένει μεγαλύτερο από τα Bayon και Κοna. Εκτός της φανταχτερής γρίλιας στον πρόβολο, ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί για να ταιριάζει στη καινούρια μάσκα. Στο πλάι, οι 17άρες ζάντες τραβούν την προσοχή, ενώ πίσω, υπάρχουν μικρές διαφορές στα LED φώτα και τον πίσω προφυλακτήρα.

Mε δύο οθόνες και μεγάλο χώρο αποσκευών

Στο εσωτερικό, το Creta εξοπλίζεται με στάνταρ 8 ιντσών οθόνη infotainment και πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών προαιρετικά. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο κλιματισμού με αεραγωγούς για όλους τους επιβάτες, μεγάλη πανοραμική οροφή, ηχοσύστημα BOSE Premium με 8 ηχεία και πολλά ακόμη καλούδια. Ο χώρος αποσκευών είναι 416 λίτρα και μεγαλώνει στα 1.384 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Ατμόσφαιρα με 115 άλογα και δύο επιλογές κιβωτίων 

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός 1.500άρης Smartstream κινητήρας που αποδίδει 115 άλογα και 144 Nm που συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Θα το δούμε Ευρώπη; 

Το Hyundai Creta διατίθεται ήδη στην Ινδονησία και αναμένεται πως θα προσφερθεί επίσης σε Κίνα, Ινδία, Ρωσία, Βραζιλία και Μεξικό.
 
Ξεχωρίζει ο φανταχτερός πρόβολος!
- Είναι μικρό SUVάκι αλλά έχει τη μάσκα του Tucson
- Mε δύο μεγάλες οθόνες και μεγάλο χώρο αποσκευών
- Ατμοσφαιρικό με 115 άλογα και δύο επιλογές κιβωτίων 
Πιστεύετε πως θα έπρεπε να φέρει η Kia το αυτοκίνητο στην Ελλάδα αφού το όνομά του παραπέμπει στην Κρήτη; Θα το αγόραζαν οι Κρητικοί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
4green