3 φωτογραφίες »

Το ντεμπούτο του έκανε το ανανεωμένο Nissan Kicks.

Ιδού το ανανεωμένο Nissan Kicks e-Power

3.942 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

Το ντεμπούτο του έκανε το ανανεωμένο Nissan Kicks, το οποίο θα «υιοθετήσει» το υβριδικό σύστημα κίνησης της μάρκας, e-Power.


Το ανανεωμένο Nissan Kicks συστήθηκε για την αγορά της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια αναμένεται να φτάσει και σε άλλες χώρες. Το φρεσκαρισμένο Kicks χαρακτηρίζεται από σπορ σχεδιασμό, χάρη στον ανανεωμένο του πρόβολο. Οι πιο κομψοί προβολείς, η πολύ μεγαλύτερη γρίλια, ο σπορ προφυλακτήρας και το X που σχηματίζεται από τη νέα διάταξη της μάσκας δίνουν ταυτόχρονα ένα πιο επιθετικό στυλ. Καινούργια είναι επίσης τα φώτα ομίχλης και η κάτω γρίλια. Στο πλάι έχει νέους τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος λαμβάνει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τη στιγμή που τα φώτα έχουν «ελαφριά» γραφικά σε σχήμα μπούμερανγκ.
 
Μέρος της ανανέωσης είναι και το σύστημα κίνησης e-Power. Συγκεκριμένα το μοντέλο εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων (79 PS) που είναι υπεύθυνος για να φορτίζει την μπαταρία 1,57 kWh από την οποία αντλεί ενέργεια ένα ηλεκτρικό μοτέρ 129 ίππων και 260 Nm που είναι υπεύθυνο για να κινεί τον εμπρόσθιο άξονα. Τέσσερα οδηγικά modes υπάρχουν Smart, Eco, Normal και EV, ενώ υπάρχει και η λειτουργία e-pedal που επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ γκαζιού, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το LEAF.
 
Τέλος στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν είναι πολλές σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, όμως ο οδηγός θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του διζωνικό κλιματισμό, μία οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, δερμάτινη ταπετσαρία και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών. Φυσικά πολλά θα είναι κατά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.
 
Το ανανεωμένο Nissan Kicks e-Power θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Ταϊλάνδης από 889.000 μπατ δηλαδή περίπου 25.657 ευρώ.

AUTOFIT PASXA
skoda