Σχεδίαση: Με το δικό τους ξεχωριστό στυλ

61.043 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2024)
Το Avenger μπορεί να μην έχει το brutal στυλ που περιμένεις από μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας, ωστόσο παραμένει αναμφισβήτητα ένα Jeep με τις χαρακτηριστικές επτά σχισμές στη γρίλια και τις τετραγων
2 Φωτογραφίες »

Το Avenger μπορεί να μην έχει το brutal στυλ που περιμένεις από μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας, ωστόσο παραμένει αναμφισβήτητα ένα Jeep με τις χαρακτηριστικές επτά σχισμές στη γρίλια και τις τετραγωνισμένες γραμμές.

Συνεχίζοντας την μεταξύ τους αντιπαράθεση, τα δύο μοντέλα αναμφίβολα κερδίζουν τα βλέμματα στο δρόμο, έχοντας ένα ξεχωριστό στυλ και το κυριότερο χαρακτήρα. Το Avenger μπορεί να μην έχει το brutal στυλ που περιμένεις από μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας, ωστόσο παραμένει αναμφισβήτητα ένα Jeep με τις χαρακτηριστικές επτά σχισμές στη γρίλια και τις τετραγωνισμένες γραμμές. Συνδυάζει μοντέρνα με παραδοσιακά Jeep στοιχεία, καθώς και «άγριες» λεπτομέρειες με πινελιές κομψότητας και σχετικά χαμηλή γραμμή οροφής.


Το Peugeot 2008 που είναι αρκετά μεγαλύτερο (4,3 μ. έναντι 4,08 του Avenger) έχει πιο δυναμικό στυλ που στηρίζεται σαφέστατα στις έντονες γωνίες και ακμές του αμαξώματός.
2 Φωτογραφίες »

Το Peugeot 2008 που είναι αρκετά μεγαλύτερο (4,3 μ. έναντι 4,08 του Avenger) έχει πιο δυναμικό στυλ που στηρίζεται σαφέστατα στις έντονες γωνίες και ακμές του αμαξώματός.


Το Peugeot 2008 που είναι αρκετά μεγαλύτερο (4,3 μ. έναντι 4,08 του Avenger) έχει πιο δυναμικό στυλ που στηρίζεται σαφέστατα στις έντονες γωνίες και ακμές του αμαξώματός του, την μεγάλη και δυναμική εμπρόσθια μάσκα και τα όμορφα και εδώ φωτιστικά σώματα, με τα LED φώτα ημέρας σε μορφή «τριών νυχιών» να το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο, ειδικά τη νύχτα.
 

Σελίδα 1Jeep Avenger ηλεκτρικό ή Peugeot 2008 diesel
Σελίδα 2Σχεδίαση: Με το δικό τους ξεχωριστό στυλ
Σελίδα 3Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό και πλούσιο το 2008
Σελίδα 4Οδική συμπεριφορά: Πιο άνετο το 2008, πιο ήσυχο και περισσότερο off-road το Avenger
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL