Τα υβριδικά είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία που εξαπλώνεται. Ξέρουμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά;

Τα υβριδικά είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία που εξαπλώνεται. Ξέρουμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά;

Ξέρεις να οδηγείς υβριδικό;

16.649 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Υβριδικό εγχειρίδιο - Mπορεί να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για το σωστό και αποδοτικό χειρισμό των υβριδικών. Ας δούμε πέντε σημεία που έχουν αξία και μπορούν να βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε καλύτερα ένα αυτοκίνητο με υβριδικό σύστημα.

Τα αυτοκίνητα με υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας δεν είναι κάτι καινούριο στους δρόμους μας και τις ζωές μας. Ωστόσο δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τη λειτουργία τους και πώς μπορεί το ζευγάρι του θερμικού και του ηλεκτρικού κινητήρα να δουλέψει όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά. Οι προδιαγραφές από το εργοστάσιο του κάθε κατασκευαστή δημιουργούν μοντέλα και σενάρια λειτουργίας τα οποία στοχεύουν σε ένα ισορροπημένο προφίλ ανάμεσα στις επιδόσεις, την ευχάριστη μετακίνηση και φυσικά τις χαμηλές ανάγκες σε καύσιμο. Για να γίνει αυτό πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα υβριδικά οχήματα αλλά και να δούμε κάποια εργαλεία, προφανή ή λιγότερο προφανή που συνήθως παρέχουν οι εταιρείες. 
Εμείς ξεχωρίσαμε μια μικρή λίστα με σημαντικές πλευρές του θέματος και φτιάξαμε ένα μίνι εγχειρίδιο για τη σωστή χρήση του υβριδικού. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA