Ουκρανικής καταγωγής είναι η Lamborghini Reventon λιμουζίνα και διατίθεται για ενοικίαση.

Ουκρανικής καταγωγής είναι η Lamborghini Reventon λιμουζίνα και διατίθεται για ενοικίαση.

Lambo σε λιμουζίνα; (+video)

9.916 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Κάποιο μυστικό κρύβει η συγκεκριμένη λιμουζίνα της Lamborghini. Ποιο είναι αυτό;

Η μετατροπή σε λιμουζίνα έχει συμβεί στην Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα, κάπου κοντά στο Κίεβο. Η ολική μεταμόρφωση ξεκίνησε το 2015 και η Lamborghini Reventon, έφτασε τα έξι μέτρα σε μήκος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ποιο είναι το μυστικό το οποίο οφείλουμε να σας αποκαλύψουμε; Δεν είναι Lamborghini Reventon. Είναι replica, που έχει ως βάση της ένα Mitshubishi Eclipse. Μάλιστα, για να το κάνουν όσο πιο πιστευτό μπορούν οι Ουκρανοί, προσέθεσαν μηχανοστάσιο που μοιάζει πολύ με το αυθεντικό, την χαρακτηριστική μεγάλη απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα, καθώς και αεροδυναμικό διαχύτη.
 
 
Εκτός από το σύστημα με τις κατακόρυφα ανοιγόμενες πόρτες, για τους επιβάτες μπροστά, έχουν δανειστεί και τις πόρτες της Mercedes SLS για τους πίσω επιβάτες. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι αυθεντικό, μιας και όλα είναι «πατέντες». 
 
Η χρέωση για μια βόλτα με την wannabe Lamborghini, κοστίζει 200 ευρώ. Βέβαια ποιον θα πείραζε αν είναι replica ή όχι η λιμουζίνα, αν συνοδευόταν από καλλίγραμμες Ουκρανές, κυκλοφορώντας στους δρόμους του Κιέβου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER