Mercedes-AMG GLB 35
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG GLB 35

137.885 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα Mercedes-AMG GLB 35 κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όντας (προαιρετικά) ένα επταθέσιο SUV, το οποίο παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 306 ίππους και 400 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κινητήρας συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων το οποίο κατανέμει την ισχύ στους τέσσερις τροχούς μέσω τους συστήματος τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω στοιχείων επιτρέπει στο μοντέλο να φτάσει από στάση τα 100 χμλ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.
 
Αλλα χαρακτηριστικά που βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης είναι ένα βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης AMG, που σύμφωνα με τη μάρκα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα κατά τη διάρκεια των στροφών. Παράλληλα αναβαθμίσεις υπάρχουν και στους δύο άξονες και στο σύστημα διεύθυνσης. Τέλος, το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης, που διαθέτει ασημένιες δαγκάνες με μαύρα γράμματα AMG. Να σημειώσουμε πως οι δίσκοι στον εμπρόσθιο άξονα μετρούνται στα 350 χιλιοστά, ενώ στον πίσω 330 χιλιοστά.
 
Περνώντας στο εξωτερικό, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα AMG μοντέλο οι αλλαγές στο εξωτερικό είναι επιβεβλημένες. Η μάσκα Panamericana είναι παρούσα, ενώ από κάτω δεσπόζει το μεταλλικό σπλίτερ. Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις 19άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μικρή αεροτομή, ο αεροδυναμικός διαχύτης και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.
 
Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα, ενώ υπάρχει επίσης και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, το γνωστό σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών MBUX και ένα δερμάτινο τιμόνι από δέρμα nappa.
 
Το μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen