Hyundai i10 N Line
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai i10 N Line

137.825 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Hyundai εμπλουτίζει τη γκάμα του i10 με την έκδοση N Line που χαρίζει πιο σπορτίφ χαρακτήρα στη νέα γενιά του μίνι με αισθητικά στοιχεία, αλλά και τον 1.000άρη turbo κινητήρα με 100 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Hyundai i10 γίνεται το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο που αποκτά την πιο αθλητική έκδοση N Line, μετά τα i30, Tucson και i30 Fastback. Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, έτσι και εδώ το μοντέλο δέχεται κάποιες αισθητικές αλλαγές που του προσδίδουν μια πιο σπορτίφ εικόνα αν και γίνεται η πρώτη περίπτωση που έκδοση N Line εφοδιάζεται με καινούργιο κατ΄αποκλειστικότητα κινητήρα.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το i10 N Line έχει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερη γρίλια που έχει σχεδίαση με τριγωνικό μοτίβο στο εσωτερικό. Έπειτα, το λογότυπο N Line δίνει το «παρών» στη γρίλια δίπλα από τα τριγωνικά LED φώτα ημέρας, που απαρτίζονται από τρία κάθετα σώματα, και αντικαθιστούν τα στρογγυλά των «απλών» εκδόσεων. Χαμηλότερα παρατηρεί κανείς το κόκκινο «χείλος» όπως επίσης και τους αεραγωγούς που φιλοξενούν τους προβολείς ομίχλης. Το αισθητικό πάζλ της έκδοσης N Line ολοκληρώνεται με τις νέας σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών. Η χρωματική παλέτα του i10 N Line περιλαμβάνει 6 επιλογές, ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα και διχρωμία στην οροφή. 

Μπαίνοντας στην καμπίνα του αθλητικού i10 παρατηρεί κανείς μερικές πινελιές που διαφοροποιούν την έκδοση: το λογότυπο N κοσμεί το κάτω μέρος του τιμονιού και τον επιλογέα ταχυτήτων, οι αεραγωγοί πλαισιώνονται από κόκκινα «δαχτυλίδια», τα πεντάλ είναι αλουμινίου και τα καθίσματα έχουν πιο ογκώδη πλαϊνά μαξιλάρια για καλύτερη πλευρική στήριξη. 

Εκτός των εικαστικών παρεμβάσεων, το i10 N Line έχει την αποκλειστικότητα του 1.000άρη T-GDi 3κύλινδρου turbo κινητήρα ισχύος 100 ίππων με 172 Nm ροπής, ενώ υπάρχει και η επιλογή του ατμοσφαιρικού 1,2 MPi τετρακύλινδρου κιντήρα των 84 ίππων με 118 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες προσφέρονται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ για τον 1.200άρη υπάρχει προαιρετικά η επιλογή του αυτόματου με πέντε σχέσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως, το νέο Hyundai i10 N Line θα κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα το καλοκαίρι του 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center