• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Skoda Scala Monte Carlo

116.866 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/9/2019
 

Διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες της γκάμας και έτοιμη να προσφέρει περισσότερα σπορτίφ χαρακτηριστικά είναι η έκδοση Μοnte Carlo για το ολοκαίνουριο Skoda Scala. Η τσέχικη φίρμα προσφέρει έναν συνδυασμό από σπορτίφ χαρακτηριστικά και πολύ πλούσιο εξοπλισμό έχοντας ως δεδομένο πάντα και την value for money «ταυτότητα».

Στον τομέα της εξωτερικής σχεδίασης, το Scala διαφοροποιείται δίνοντας έμβαση στο μαύρο χρώμα που έχουν τώρα η μάσκα, οι διαχύτες των δύο προφυλακτήρων, τα πλαίσια στα παράθυρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τα γράμματα «SKODA» στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Ακόμα, η Μοnte Carlo θα προσφέρεται με τις δικές της μοναδικές ζάντες αλουμινίου (17 ή 18 ιντσών) ενώ τέλος, τα full-LED εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν και αυτές σκουρόχρωμο πλαίσιο.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, τα εμπρός καθίσματα έχουν πλέον κόκκινες λωρίδες ενώ το ίδιο χρώμα συναντάται στον επιλογέα ταχυτήτων, στο τιμόνι, στις θύρες και το ταμπλό. Επίσης, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ατμοσφαιρικός φωτισμός, πεντάλ αλουμινίου, ειδικά πατάκια και άλλα διακοσμητικά με το λογότυπου «SCALA».

H έκδοση θα είναι διαθέσιμη με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες, τον 1.000άρη TSI των 95 ή 116 ίππων, τον 1,5 ΤSI με τα 150 άλογα και τον 1.600άρη TDI των 116 ίππων.

Να σημειώσουμε τέλος πως οι εκδόσεις Monte Carlo της Skoda  είναι μια έμμεση αναφορά στην ιστορία της μάρκας στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με την πρώτη εμφάνιση να χρονολογείται στο 1936.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ