Skoda Kamiq Monte Carlo
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Kamiq Monte Carlo

137.838 Επισκέψεις στο άρθρο

Λίγες μέρες αφότου η Skoda παρουσίασε την πλούσια Μοnte Carlo έκδοση για το νέο Scala, έκανε το ίδιο και για το μικρό της SUV, το Kamiq, προσφέροντάς του μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό και μοναδικό φινίρισμα που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας. Φυσικά, η νέα έκδοση του μικρού SUV δεν θα μπορούσε να λείπει από το περίπτερο της μάρκας στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως και στο μικρομεσαίο hatchback, το μαύρο χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο εξωτερικό προφίλ του Kamiq, αφού δίνει το παρών στα full-LED φωτιστικά σώματα, στην γρίλια, στον προφυλακτήρα, στις θήκες των πλαϊνών καθρεπτών, στις ράγες, στα μαρσπιέ, ενώ ακόμα και τα γράμματα «SKODA» και «ΚAMIQ» που βρίσκονται στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ λαμβάνουν ίδιου χρώματος φινίρισμα. Ακόμα, στάνταρ στην έκδοση Μοnte Carlo είναι η πανοραμική ηλιοροφή, τα φιμέ πίσω τζάμια και ο μικρός μαύρος διαχύτης πίσω. Το Κamiq Monte Carlo «πατάει» σε μοναδικής σχεδίασης 17άρες ζάντες αλουμινίου αλλά προσφέρονται προαιρετικά και μεγαλύτερες στις 18 ίντσες.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, το μάτι πέφτει πάνω στα σπορ καθίσματα με επένδυση Monte Carlo που δίνουν λίγη περισσότερη ζωντάνια στον χώρο της καμπίνας χάρη στην προσθήκη κόκκινου χρώματος, ενώ τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων βλέπουμε πως έχουν εξοπλιστεί με νέο ειδικό δέρμα. Ακόμα, οι αεραγωγοί έχουν φινίρισμα από χρώμιο, τα πεντάλ είναι από αλουμίνιο ενώ τέλος, εμβλήματα «Kamiq» υπάρχουν στα πατάκια και στο κατώφλι των θυρών.

Το Kamiq Monte Carlo θα λανσαριστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2019 και θα μπορεί να αποκτηθεί με όλη την οικογένεια κινητήρων του μικρού τσέχικου crossover/SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center