• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όλα τα νέα μοντέλα της Φρανκφούρτης

118.768 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/9/2019

Η Έκθεση της Φρανκφούρτης αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον χώρο του αυτοκινήτου και όχι άδικα καθώς εκεί βρίσκονται περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν δεκάδες νέες, παγκόσμιες πρεμιέρες.


Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης για τα επιβατικά μοντέλα (εναλλάξ με την έκθεση του Παρισιού), όντας η πιο δημοφιλής και μεγάλη σε έκταση έκθεση του κόσμου (σ.σ. περί τα 230.000 τετραγωνικά μέτρα), καθώς μόνο την τελευταία φορά, το 2017, προσέλκυσε περίπου 810.000 επισκέπτες. Η ιστορία της είναι μακρά και χάνεται πίσω στον χρόνο, με το ντεμπούτο της να γίνεται το 1897 στο ξενοδοχείο Bristol του Βερολίνου.

Σήμερα, 122 χρόνια μετά, η 68η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης 2019 ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους, ενώ από την Πέμπτη 12 έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα είναι προσβάσιμη για το ευρύ κοινό. 

Σημειώνουμε πως φέτος βρίσκονται στην Έκθεση σχεδόν 1.000 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες. Από όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης λοιπόν, συλλέξαμε αυτούς που θεωρούμε πως θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φλας. Ανάμεσά τους θα δείτε τα best sellers του αύριο, εκθαμβωτικά supercars, μοναδικές λιμουζίνες, αλλά και πρωτότυπα οχήματα που θα καθορίσουν τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ