• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ το νέο PHEV Mitsubishi Outlander

6.616 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2021)

Το νέο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander ετοιμάζεται και όταν το μοντέλο κάνει την εμφάνιση του θα φτάσει με δύο ηλεκτρικά μοτέρ ένα για κάθε άξονα!

Ακόμα πιο εξελιγμένο θα είναι το Plug-In υβριδικό σύστημα του νέου Mitsubishi Outlander, όταν το μοντέλο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Η ιαπωνική μάρκα που συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης όπως παρουσίασε σε ένα teaser βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, δε θέλησε να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση πολλών πληροφοριών, ωστόσο έδωσε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες που θα συνοδεύουν το SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Δύο ηλεκτρικά μοτέρ
Ενώ το απερχόμενο Outlander PHEV διέθετε έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτούσε τους πίσω τροχούς, το νέο Plug-In υβριδικό Outlander θα βασίζεται σε δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα. Σύμφωνα μάλιστα με τη μάρκα μέσω του νέου συστήματος θα υπάρχει «ασφαλή και άνετη οδήγηση σε διάφορες καιρικές και οδικές συνθήκες».
 
Σε ότι αφορά την ισχύ του νέος υβριδικού συστήματος η μάρκα δεν προχώρησε σε κάποια ενημέρωση, όπως επίσης δεν κατέστησε σαφές ποιος θα είναι ο κινητήρας εσωτερικής καύσης που θα συνδυάζεται με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ.
 
Με επτά οδηγικά modes
Από κει και πέρα οι Ιάπωνες της Mitsubishi υπογραμμίζουν πως το PHEV Outlander θα έχει στη «φαρέτρα» του μία εξελιγμένη έκδοση του συστήματος Super-All Wheel Control (S-AWC) της εταιρείας για καλύτερη κατανομή της ισχύος μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών. Επίσης το σύστημα κίνησης θα συνοδεύεται από επτά διαφορετικά οδηγικά προφίλ, ένα εκ των οποίων θα είναι το Power που θα προσφέρει στο αυτοκίνητο την πλήρη ισχύ του υβριδικού συστήματος.

Ετοιμάζει το νέο PHEV Outlander η Mitsubishi
- Teaser βίντεο και εικόνες του νέου μοντέλου
- Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα
- Επτά οδηγικά προφίλ
Είναι τα Plug-In υβριδικά η κατάλληλη λύση για μειωμένους ρύπους και διατήρηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »