Με φρέσκια εμφάνιση και νέο εσωτερικό το ανανεωμένο Hyundai Tucson
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με φρέσκια εμφάνιση και νέο εσωτερικό το ανανεωμένο Hyundai Tucson

24.754 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2023)

- Φρεσκάρισμα για το Tucson.
- Νέα μάσκα, ανασχεδιασμένοι προβολείς και +2 χρώματα.
- Καμπύλη οθόνη και νέος επιλογέας ταχυτήτων.
- Στις αρχές του 2024 έρχεται το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Φρεσκάρισμα για το Tucson

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση του Tucson προσφέροντάς του φρέσκια εμφάνιση, και ένα νέο εσωτερικό, όπου δεσπόζει μία πανοραμική καμπύλη οθόνη αφής, καθώς και ένας ανασχεδιασμένος επιλογέας ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού.

Σε πρώτη φάση η κορεατική μάρκα δεν λέει πολλά, ωστόσο παραθέτει τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το facelift που δέχτηκε το δημοφιλές οικογενειακό SUV, αρχής γενομένης από την κορεατική εκδοχή του.

Νέα μάσκα, ανασχεδιασμένοι προβολείς και +2 χρώματα

Εξωτερικά η σχεδίαση Parametric Dynamics είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, ωστόσο έχει εξελιχθεί περιλαμβάνοντας νέα μάσκα και ενημερωμένες μονάδες φωτισμού, τις οποίες η κορεατική φίρμα ονομάζει Parametric Jewel. Τροποποιήσεις έχουν υπάρξει και στη σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ η Hyundai ανέφερε πως μπορούμε να περιμένουμε νέους τροχούς και αναθεωρημένο πίσω μέρος. Το μοντέλο κορεατικών προδιαγραφών θα προσφέρεται σε δύο νέα χρώματα τα Fine Green Matte και Ultimate Red Metallic.

Καμπύλη οθόνη και νέος επιλογέας ταχυτήτων

Μπαίνοντας στην καμπίνα, μπορούμε να δούμε ένα νέο εσωτερικό με μινιμαλιστικό τριάκτινο τιμόνι και πιο παραδοσιακό σε σχεδίαση ταμπλό. Η τελευταία αλλαγή επιτρέπει στο SUV να εξοπλιστεί με μια πανοραμική καμπύλη οθόνη, η οποία αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία ίδια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment 12,3 ιντσών. Χαμηλότερα υπάρχουν νέοι διακόπτες, ενώ οι αεραγωγοί έχουν μετατοπιστεί. Ανασχεδιασμένη είναι και η κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή smartphone και δύο ποτηροθήκες. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού.

Στις αρχές του 2024 έρχεται το ευρωπαϊκό μοντέλο

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως η Hyundai δεν αναφέρει άλλα στοιχεία για την ευρωπαϊκή έκδοση του Tucson αλλά υπογραμμίζει πως πρόκειται να κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στις αρχές του 2024, συνοδευόμενο από την αποκάλυψη των προδιαγραφών του.

FORD E-TRANSIT
NISSAN