Βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή του Hyundai Ioniq 5 Ν.

Βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή του Hyundai Ioniq 5 Ν.

Mε ισχύ περίπου 600 άλογα το νέο Hyundai Ioniq 5 N

2.812 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2022)

Γύρω στα 600 άλογα θα αποδίδει το νέο Hyundai Ioniq 5 N, όταν αυτό κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2022.

Έρχεται στα τέλη του 2022

Πάνω στην σκληροπυρηνική N έκδοση του Ioniq 5 εργάζεται η Hyundai και όπως η ίδια υπόσχεται, το αυτοκίνητο πρόκειται να είναι πιο γρήγορο από το i30 Ν. Το Ioniq 5 N ουσιαστικά θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας στην σπορ κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακόμα και με 620 άλογα το Ioniq 5 N

Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος N και ο τωρινός τεχνικός διευθυντής Albert Biermann αποκάλυψε κάποια από τα πράγματα που πρόκειται να δούμε στο αυτοκίνητο. «Θα είναι πολύ πιο γρήγορο (από το Hyundai i30 N). Πώς θα μπορούσε να είναι πιο αργό; Θα αποδίδει περίπου 600 άλογα, ίσως 580 ή 600 ή 620 άλογα».

Αν και το αυτοκίνητο θα είναι γρήγορο, ο Biermann δήλωσε πως αυτό δεν θα είναι το πρωτεύον στοιχείο του αυτοκινήτου. «Δεν έχει σημασία που θα είναι πιο γρήγορο. Σημασία θα έχει το χαμόγελο που θα σου δίνει, το συναίσθημα. Η ερώτηση είναι πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει; Πόσο μεγάλο χαμόγελο μπορεί να σου δώσει;» σημείωσε ο Biermann.

O γρίφος που πρέπει να λύσει η Hyundai

H Hyundai θα εστιάσει στο να κάνει τα N μοντέλα fun to drive και γνωρίζει πως πρέπει να λύσει το γρίφο με τον ήχο που αυτά θα προσφέρουν, αφού το Ioniq 5 είναι ηλεκτρικό. «Η ταχύτητα είναι ήδη εκεί. Όταν ήρθα στην εταιρεία κάναμε πολλές συζητήσεις για να μειώσουμε τους θορύβους. Τώρα, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να βάλουμε ήχο στα ηλεκτρικά, ώστε να τα κάνουμε πιο διασκεδαστικά στους οδηγούς» τόνισε ο ίδιος.

Το Ioniq 5 N πρόκειται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2022 με τον Biermann να αναφέρει πως θα προσφέρεται προαιρετικά με τετρακίνηση και θα περιλαμβάνει drift mode.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green