Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Έτσι φαντάζονται οι σχεδιαστές της X-Tomi Design την crossover εκδοχή του Tesla Model 3, ένα υπερυψωμένο 4κίνητο wagon με το όνομα Model 3 Crosswagon.

Έχουμε την πρώτη ψηφιακή απεικόνιση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό Tesla Model 3 Sportwagon, το οποίο θα προσπαθούσε να πλησιάσει σε χώρους και ευχρηστία το μεγαλύτερο Model S.

Θέλοντας να ικανοποιήσουν και το πιο νεανικό κοινό, οι σχεδιαστές της X-Tomi Design ετοίμασαν για εμάς μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Tesla Model 3 Cοupe.

Μελλοντικά Tesla Model 3;

2.813 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2016)

Προσπαθώντας να φανταστεί πώς θα είναι η μελλοντική οικογένεια μοντέλων με βάση το Tesla Model 3, μια ομάδα σχεδιαστών μας παρουσιάζει τις crossover, station wagon και coupe εκδοχές του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

Ο ιδρυτής και CEO της Tesla Motors, κος Elon Musk, δεν έκρυψε ποτέ πως στο μέλλον το Model 3 θα αποτελέσει τη βάση εξέλιξης μια οικογένειας μοντέλων. Δεν είπε τι και πώς, αλλά η φαντασία των σχεδιαστών είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ερχόμαστε στους «αγαπημένους» μας σχεδιαστές της X-Tomi Design, για τις ψηφιακές δημιουργίες των οποίων σας ενημερώνουμε συχνά. Αν και ο κος Musk, δεν υπαινίχθηκε κάτι για οικογενειακή εκδοχή του Model 3, εντούτοις οι εν λόγω καλλιτέχνες προχώρησαν σε δύο ευρύχωρες εκδοχές του.

Καταρχάς έχουμε την πρώτη ψηφιακή απεικόνιση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό Model 3 Sportwagon, το οποίο θα προσπαθούσε να πλησιάσει σε χώρους και ευχρηστία το μεγαλύτερο Model S.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Αν στο station wagon μοντέλο προσθέσεις τετρακίνηση, αυξήσεις την απόσταση από το έδαφος και διανθίσεις το αμάξωμα με πλαστικά προστατευτικά, έχεις μια crossover – allroad εκδοχή του οχήματος. Οι άνθρωποι της X-Tomi το ονόμασαν Model 3 Crosswagon.

Θέλοντας να ικανοποιήσουν και το πιο νεανικό κοινό, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές ετοίμασαν για εμάς και μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Model 3 Cοupe. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχουν κατά νου στην Tesla, πιθανώς να μην ξέρουμε ακόμα καν αυτοί, όντας απασχολημένοι με το ντόρο και την αυξημένη ζήτηση για το «κανονικό» Model 3. Παρόλα αυτά, θα τους προτείναμε να ρίξουν μια ματιά στις προτάσεις της X-Tomi Design

Διαβάστε περισσότερα για το TESLA MODEL 3