Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η ανανεωμένη προσέγγιση της CLA Coupe με σπορ αναλογίες και δυναμικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες γραμμές είναι ευδιάκριτη.

Ένας νέος χρωματισμός έχει προστεθεί (cavansite blue metallic) ενώ ανανεώσεις έχει και η διαθεσιμότητα επιλογών στις ζάντες αλουμινίου με αρκετές επιλογές.

Αλλαξε η Mercedes CLA

12.134 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Mercedes-Benz η ανανεωμένη έκδοση της CLA, τόσο σε Coupe έκδοση, όσο και στην Shooting Brake, χωρίς να ξεχνάμε την κορυφαία CLA 45 AMG.

 
Η Mercedes Benz θα παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη έκδοση της CLA Coupe στο κοινό στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που θα λάβει χώρα 25 Μαρτίου με 3 Απριλίου 2016.

Η ανανεωμένη προσέγγιση της CLA Coupe με σπορ αναλογίες και δυναμικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες γραμμές είναι ευδιάκριτη. Έχουν γίνει διακριτικές διαμορφώσεις του εξωτερικού σχεδιασμού, με τροποποιήσεις που ξεκινούν από τις γρίλιες της μάσκας σε μαύρο χρώμα, που δένουν αρμονικά με τον ανανεωμένο εμπρός προφυλακτήρα, με ασημένιες, μαύρες ή χρωμιωμένες λωρίδες. Ομοίως, αλλαγές έχουν γίνει και στον πίσω προφυλακτήρα, που διατίθεται προαιρετικά με πάνελ χρώματος μαύρου ή χρωμίου μεταξύ των απολήξεων της εξάτμισης. 

Ένας νέος χρωματισμός έχει προστεθεί (cavansite blue metallic) ενώ ανανεώσεις έχει και η διαθεσιμότητα επιλογών στις ζάντες αλουμινίου με αρκετές επιλογές.


Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης 1,6 λτ. στις εκδόσεις CLA 180 και 200 με 122 και 156 ίππους αντίστοιχα. Οι εκδόσεις CLA 220, 250 και 250 Sport εξοπλίζονται με κινητήρα 2,0 λτ. απόδοσης 184, 211 και 218 ίππων. Η γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων θα απαρτίζεται από τη CLA 180d, με κινητήρα 1,5 λτ. ισχύος 109 ίππων και τις CLA 200d και 220d χωρητικότητας 2,2 λτ. απόδοσης 136 και 177 ίππων. Σε όλη την γκάμα των κινητήρων υπόσχεται η Mercedes Benz μειωμένη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.