Mercedes EQ: Κινούμαι ηλεκτρικά σε ό,τι χρειαστεί
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes EQ: Κινούμαι ηλεκτρικά σε ό,τι χρειαστεί

2.124 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Θέλεις ένα μοντέρνο SUV ή μία πολυτελή μπερλίνα; Χρειάζεται χώρους για την οικογένειά σου ή ψάχνεις το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στον κόσμο; Για κάθε υποψήφιο αγοραστή, η Mercedes καταθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων.

Ηλεκτρικό για κάθε γούστο

Πριν από μερικά χρόνια, επένδυσε σε μία ξεχωριστή «οικογένεια οχημάτων», ούτως ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την στροφή στις αμιγώς ηλεκτρικές μετακινήσεις. Η Mercedes με την γκάμα των «EQ» μοντέλων της λανσάρει μία πληρέστατη σειρά επιλογών με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, premium χαρακτήρα και hi-tech προδιαγραφές.
 
Mercedes EQA: Νο1 αυτονομία στην κατηγορία με 540 χλμ.
Στην βάση της γκάμας των ηλεκτρικών Mercedes βρίσκουμε το μικρομεσαίο SUV με την καλύτερη αυτονομία στο segment με 540 χλμ. (EQA 250+). Μοντέρνα και πρωτοποριακή, η Mercedes EQA μπορεί να γίνει το ιδανικό εταιρικό αυτοκίνητο, καθώς στην αρχική έκδοση των 190 ίππων έχει Λ.Τ.Π.Φ. κάτω από 40.000 ευρώ.
 
Mercedes EQB: Το μοναδικό premium 7-θέσιο C-SUV της αγοράς
Στην ίδια κατηγορία αλλά με διαφορετική φιλοσοφία-λογική συναντάμε την Mercedes EQB, το πιο πρακτικό premium μοντέλο της αγοράς. Με ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα της δυνατότητες διαμόρφωσης της πίσω καμπίνας και του χώρου αποσκευών, έχει έξτρα πτυσσόμενη 3η σειρά πίσω καθισμάτων χάρη στην οποία μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιπλέον επιβάτες με ύψος έως 1,65 μέτρα.
 
Mercedes EQE: Λιμουζίνα με 292 και 476 άλογα
«Καίει» σαν μικρό αλλά σε μεταφέρει με τις ανέσεις «Προέδρου κράτους». Η νέα Mercedes EQE είναι μία πολυτελέστατη μπερλίνα που εξασφαλίζει «καθαρές» μετακινήσεις έως και 660 χλμ.. Είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις (292 και 476 άλογα), εντυπωσιάζοντας μεταξύ άλλων για τις τεχνικές προδιαγραφές της (ενεργή αερανάρτηση 4MATIC, τετραδιεύθυνση), και τις luxurious παροχές της με τα δέκα προγράμματα μασάζ.
 
Mercedes EQS: Τελευταία λέξη τεχνολογίας και πολυτέλειας
Το πιο λαμπρό «αστέρι», η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών EQ μοντέλων της Mercedes, είναι η νέα EQS. Διαθέσιμη σε ευρεία γκάμα επιλογών (6 εκδόσεις κινητήρα), είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στον κόσμο, Συγχρόνως, κάνει την διαφορά και με το hi-tech στυλ της, καθώς λανσάρει για πρώτη φορά την υπερ-οθόνη Mercedes MBUX Hyperscreen (3 οθόνες ενώνονται σε 1), όπου ο συνοδηγός βλέπει ταινία μπροστά του, δίχως να αποσπά την προσοχή του διπλανού του!

Με έκπτωση τουλάχιστον 8.000 ευρώ
Φυσικά, κάθε μοντέλο της ηλεκτρικής οικογένειας EQ επωφελείται από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος έχει ήδη «ανοίξει» και εκτός την στάνταρ για όλους επιδότησης των 8.000 ευρώ υπάρχουν πρόσθετα οικονομικά οφέλη (π.χ. 1.000 ευρώ για απόσυρση παλαιού οχήματος, 500 ευρώ για αγορά έξυπνου φορτιστή, 1.000 ευρώ για οικογένειες με 3 εξαρτώμενα τέκνα κ.ά.).


Εντυπωσιακή η MBUX Hyperscreen εμπρός, την ώρα που οι πίσω επιβάτες μπορούν να ελέγξουν μέσω tablet μεταξύ άλλων: καθίσματα, κλιματισμό, ambient φωτισμό, ηχοσύστημα, κλιματισμό και την ηλιοροφή.

Εντυπωσιακή η MBUX Hyperscreen εμπρός, την ώρα που οι πίσω επιβάτες μπορούν να ελέγξουν μέσω tablet μεταξύ άλλων: καθίσματα, κλιματισμό, ambient φωτισμό, ηχοσύστημα, κλιματισμό και την ηλιοροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto