Στα 323 λίτρα υπολογίζεται ο διαθέσιμος χώρος αποσκευών με τον διπλό πάτο στην πάνω θέση και στα 368 συνολικά.

Το i30 έχει τετράγωνο άνοιγμα και αυτό βοηθάει στο βάλε-βγάλε αντικειμένων, αν και το κατώφλι είναι λίγο ψηλό.

Hyundai i30: Μέτρηση AutoΤρίτη 368,2 λίτρα

109.742 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το Hyundai i30 hatchback είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα οικογενειακά μοντέλα τόσο σε χώρους επιβατών όσο και αποσκευών. Ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 395 λίτρα κατά VDA, τιμή που ανακοινώνει η εταιρεία. Το πορτ-μπαγκάζ μάλιστα διαθέτει διπλό πάτο. Με αυτόν στην πάνω θέση το i30 χρειάστηκε 40,4 εκ. υλικού, που σημαίνει χωρητικότητα 323,2 λίτρα, ενώ με τον πάτο στη χαμηλή θέση το συνολικό μέγεθος αυξάνεται κατά 45 λίτρα.

Κατά τα άλλα, το i30 διαθέτει μεγάλο άνοιγμα και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (740 χλστ.) από το έδαφος, με το σκαλοπάτι που δημιουργεί να είναι μικρό σε ύψος στα 105 χλστ. εξυπηρετώντας σε φόρτωση-εκφόρτωση μεγάλων ή βαρέων αντικειμένων. Μεγάλο είναι και το ύψος ανοικτής πόρτας με 1.845 χλστ.. Όσον αφορά στη δομή του, τα δάπεδο είναι κανονικό με τα τοιχώματα της ανάρτησης να μην αλλοιώνουν το σχήμα του χώρου φόρτωσης. Για φωτισμό συναντάμε ένα σποτάκι. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Μοντέρνες λύσεις! Hλεκτροκίνηση & φόρτιση στη ΔΕΗ blue
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel