Ο χώρος αποσκευών του Ford Focus έχει αρκετό βάθος και κανονικό σχήμα και μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές συνολικού όγκου 358,4 λίτρων.

Το Ford Focus έχει χαμηλότερο βάθος κατωφλιού εσωτερικά, που σημαίνει πως θα βγάλεις εύκολα ένα βαρύ αντικείμενο.

Ford Focus: Μέτρηση AutoΤρίτη 358,4 λίτρα

109.499 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το νέο Ford Focus ήρθε με φόρα να διεκδικήσει και πάλι την κορυφή στην μικρομεσαία κλάση. Μέσα στις πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις του συμπεριλαμβάνονται οι αυξήσεις σε διαστάσεις και το μεγαλύτερο κατά 52 χλστ. μεταξόνιο (σ.σ. το μεγαλύτερο στην κατηγορία αυτή τη στιγμή), στοιχεία που του χαρίζουν καλύτερους χώρους από το παρελθόν σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις, τουλάχιστον για τους επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του και σύμφωνα με την Ford έχει όγκο 375 λίτρων κατά ISO 3832 περιλαμβάνοντας κιτ επισκευής ελαστικού. Από τον ογκομετρητή μας απουσίαζαν 44,8 εκατοστά υλικού όταν γεμίσαμε το διαθέσιμο χώρο αποσκευών του Focus, κάτι που συνεπάγεται πως η συνολική χωρητικότητά του ανέρχεται στα 358,4 λίτρα.

Ο χώρος αποσκευών του Ford Focus έχει κανονικό σχήμα και είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος. Το κατώφλι φόρτωσης είναι χαμηλό στα 665 χλστ. από το έδαφος, ενώ το εσωτερικό σκαλοπάτι που δημιουργεί έχει ύψος μόλις 90 χλστ.. Το ύψος ανοιχτής πόρτας ανέρχεται στα 1.835 χλστ.  Δύο σποτάκια εκατέρωθεν των τοιχωμάτων του προσφέρουν τον απαραίτητο φωτισμό, ενώ κάτω από το δάπεδο διαθέτει ρεζέρβα ανάγκης.

+ Χαμηλότερο σε κατώφλι φόρτωσης (από το έδαφος), χαμηλό σκαλοπάτι, υψος ανοιχτής πόρτας
- Μικρότερο σε εσωτερικό πλάτος, πλάτος ανοίγματος πόρτας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel