Το πορτ-μπαγκάζ του Megane είναι μεγάλο, όμως το βάλε-βγάλε αποσκευές είναι σχετικά δύσκολο, λόγω κατωφλιού.

Στα 374,4 λίτρα μετρήσαμε το χώρο αποσκευών του Megane που είναι και πάλι πάνω από τον μέσο όρο χωρητικότητας της κατηγορίας.

Renault Megane: Μέτρηση AutoΤρίτη 374,4 λίτρα

109.739 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Μεγάλος αποδείχθηκε ο χώρος αποσκευών του Renault Megane και στη μέτρησή μας, επιβεβαιώνοντας τον ευρύχωρο χαρακτήρα του και στην πράξη. Σύμφωνα με τη Renault, ο χώρος αποσκευών του Megane έχει όγκο 384 λίτρων και ικανοποιεί με το μέγεθος και το σχήμα του όπως θα δούμε και παρακάτω. Στη δική μας μέτρηση, το Megane «έδειξε» μόλις 10 λίτρα λιγότερα συνολικού όγκου, δηλαδή χρειάστηκε 46,8 εκ. από το ειδικό υλικό για να γεμίσει ο 374,4 λίτρων χώρος αποσκευών του. Ο τελευταίος, έχει σχετικά ψηλό κατώφλι φόρτωσης (750 χλστ. από το έδαφος) στοιχείο που δυσχεραίνει τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων.

Αντίστοιχα βαθύ είναι και το σκαλοπάτι που δημιουργεί (225 χλστ.) σε σχέση με το δάπεδο, ενώ άτομα με ύψος έως 1,80 μ. δεν χρειάζεται να σκύψουν για να φορτώσουν τις αποσκευές (ύψος ανοικτής πόρτας 1.800 χλστ.). Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, διαθέτει όπως και τα περισσότερα σκληρή εταζέρα και ένα σποτάκι φωτισμού, ενώ κάτω από το δάπεδο υπάρχει επιπλέον χώρος και ειδική διαρρύθμιση για τη ρεζέρβα ανάγκης που το εφοδιάζει. 

+ Μεγαλύτερο σε εσωτερικό πλάτος, πλάτος ανοίγματος πόρτας
- Μικρότερο σε μήκος χώρου αποσκευών, ψηλό κατώφλι φόρτωσης (από το έδαφος), ψηλό σκαλοπάτι (κατώφλι βάθος εσωτερικά)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Falken e.ZIEX: Το νεότερο ηλεκτρικό μέλος της οικογενείας της Falken
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel