Το VW Golf διαθέτει διπλό πάτο. Στην πάνω θέση δημιουργείται ένα εντελώς επίπεδο πορτ-μπαγκάζ που βοηθάει στη φόρτωση βαρέων αντικειμένων.

Το μικρό μήκος περιορίζει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών του Golf.

VW Golf: Μέτρηση AutoΤρίτη 355,2 λίτρα

109.738 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το Volkswagen Golf ικανοποιεί και με τα διαθέσιμα επίπεδα χώρων του για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο χώρος αποσκευών στον οποίο επικεντρωνόμαστε, έχει όγκο 380 λίτρα σύμφωνα με την Volkswagen και τη μέτρηση VDA, ωστόσο ο «Ταμερλάνος» είχε αντίθετη άποψη, μετρώντας τον διαθέσιμο χώρο στα 355,2 λίτρα. Το ειδικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για να γεμίσει το χώρο αποσκευών του VW Golf, μείωσε τον ογκομετρητή κατά 44,4 εκατοστά.

Oσον αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου αποσκευών, το Golf εμφανίζει χαμηλό κατώφλι φόρτωσης με απόσταση από το έδαφος στα 670 χλστ., ενώ το ύψος της ανοικτής πόρτας ανέρχεται στα 1.865 χλστ. Το σκαλοπάτι εδώ έχει ύψος 80 χλστ. στην ψηλότερη θέση του δαπέδου και 160 χλστ. στην χαμηλότερη, ενώ και εδώ συναντάμε ένα σποτάκι για φωτισμό και ρεζέρβα ανάγκης κάτω από το δάπεδο. 

+ Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, χαμηλότερο σε κατώφλι βάθος εσωτερικά, δυο θέσεις δαπέδου, ύψος ανοιχτής πόρτας, πλάτος ανοίγματος πόρτας
- Μικρότερο σε μήκος χώρου, εσωτερικό πλάτος χώρου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δεν μασάνε στη βροχή. Ελαστικά με wet επιδόσεις!
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel