Το 308 έχει μικρό μέγιστο εσωτερικό μήκος πορτ-μπαγκάζ, αλλά καλή διάταξη δίνοντας έτσι αρκετά λίτρα.

Την δεύτερη μεγαλύτερη τιμή σημείωσε το Peugeot 308 στον «Ταμερλάνο».

Peugeot 308: Μέτρηση AutoΤρίτη 402,4 λίτρα

109.501 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το Peugeot 308 διακρίνεται για τα επίπεδα χώρων που προσφέρει ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας. Ο χώρος αποσκευών του μάλιστα είναι από τους μεγαλύτερους που μπορούμε να βρούμε στην κατηγορία, με όγκο 420 λίτρων κατά VDA. Στο πεδίο των μετρήσεών μας το 308 που εφοδιαζόταν με ρεζέρβα ανάγκης, χρειάστηκε 50,3 εκ. ειδικού υλικού από τον ογκομετρητή, τη δεύτερη μεγαλύτερη ποσότητα που χρειαστήκαμε ανάμεσα στα 8 μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι στο χώρο αποσκευών του «χώρεσαν» ακριβώς 402,4 λίτρα, μια τιμή πολύ καλή, άσχετα αν είναι κατά 17,6 λτ. χαμηλότερη από εκείνη του κατασκευαστή.

Ο χώρος αποσκευών του Peugeot 308 έχει εκμεταλλεύσιμο σχήμα και μεγάλο πλάτος. Το κατώφλι φόρτωσής του βρίσκεται στα 695 χλστ. από το έδαφος, με το εσωτερικό ύψος αυτού να είναι 170 χλστ.. Το ύψος ανοιχτής πόρτας είναι στα 1.865 χλστ. Διαθέτει δε, ένα σποτ φωτισμού και ρεζέρβα ανάγκης κάτω από το δάπεδο.

+ Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, Μήκος χώρου, Εσωτερικό πλάτος, Υψος ανοικτής πόρτας
- Πλάτος ανοίγματος πόρτας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Nέα Ford Mustang: Αναβαθμισμένο στυλ και πιο hi-tech από ποτέ
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel