Το Honda Civic διαθέτει διπλό πάτο. Ναι μεν είναι μεγάλος, όμως έχει ακανόνιστο σχήμα.

Ο χώρος αποσκευών του Honda Civic είναι ο μεγαλύτερος στην μικρομεσαία κατηγορία με συνολικό όγκο 448 λίτρων.

Ηonda Civic: Μέτρηση AutoΤρίτη 448 λίτρα

109.741 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το Honda Civic είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις μικρομεσαία αυτοκίνητα, κάτι που αποτυπώνεται στους διαθέσιμους χώρους του. Σύμφωνα με την Honda, ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 478 λίτρων κατά VDA με κιτ επισκευής ελαστικού, εκ των οποίων τα 64 λίτρα βρίσκονται κάτω από το δάπεδο στη θέση που προορίζεται για την ρεζέρβα ανάγκης.  Στη δική μας μέτρηση, για τον χώρο αποσκευών του Civic χρησιμοποιήθηκαν 56 εκ. ειδικού υλικού από το δάπεδο του χώρου μέχρι το ύψος της εταζέρας. Αυτό μεταφράζεται σε 448 λίτρα εκ των οποίων μάλιστα τα 68 βρίσκονται κάτω από το αφαιρούμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών.

Η διαφορά έτσι σε σχέση με την εργοστασιακή μέτρηση ανέρχεται στα 30 λίτρα λιγότερα, με τα 448 λτ. να είναι και πάλι η μεγαλύτερη τιμή ανάμεσα στα μικρομεσαία.  To δάπεδο του χώρου αποσκευών του Civic ρυθμίζεται σε δύο θέσεις. Το κατώφλι είναι χαμηλό στα 690 χλστ. από το έδαφος, ενώ το ύψος του σε σχέση με το δάπεδο δημιουργεί σκαλοπάτι 170 χλστ.. Μεγάλο είναι το ύψος των 1.780 χλστ. ανοιχτής πόρτας. Το σχήμα του χώρου αποσκευών δεν είναι κανονικό, ενώ και το δάπεδο δεν είναι επίπεδο στο σημείο επαφής με τις πλάτες των καθισμάτων. Ελάχιστο χώρο «κλέβει» το κιτ επισκευής ελαστικού που διαθέτει, ενώ τέλος, εφοδιάζεται και με ένα σποτάκι φωτισμού.

+ Ύψος ανοικτής πόρτας, κατώφλι βάθος εσωτερικά (σκαλοπάτι), δύο επίπεδα δαπέδου
- Ψηλό κατώφλι φόρτωσης (από το έδαφος)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Falken e.ZIEX: Το νεότερο ηλεκτρικό μέλος της οικογενείας της Falken
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel