Κάψανε λιγότερο από diesel
SEAT Leon:  Μέτρηση  AutoΤρίτη  380 λίτρα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT Leon: Μέτρηση AutoΤρίτη 380 λίτρα

111.171 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

To SEAT Leon ήταν το μοναδικό μοντέλο από όσα έχουμε μετρήσει που η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών δεν παρουσιάζει μεταβολή. Η SEAT δίνει 380 λίτρα ωφέλιμου όγκου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο «Ταμερλάνος» μας. Πιο συγκεκριμένα, η ποσότητα του ειδικού υλικού που χρειάστηκε κατέβασε την στάθμη από τον ογκομετρητή κατά 47,5 εκ. Η μαθηματική πράξη μας δίνει έτσι ακριβώς 380 λίτρα χώρου αποσκευών πάντα μέχρι το ύψος της εταζέρας. Το σχήμα του χώρου αποσκευών στο Leon είναι κανονικό και έχει επίπεδο δάπεδο ενώ κάτω από αυτό υπάρχει ρεζέρβα ανάγκης.

Ο χώρος αποσκευών του SEAT Leon ανέρχεται στα 380 λίτρα και είναι ο μοναδικός που δεν παρουσιάζει καμία μεταβολή στις μετρήσεις μας.

Ο χώρος αποσκευών του SEAT Leon ανέρχεται στα 380 λίτρα και είναι ο μοναδικός που δεν παρουσιάζει καμία μεταβολή στις μετρήσεις μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το κατώφλι έχει απόσταση από το έδαφος 760 χλστ. ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το σκαλοπάτι που δημιουργεί (265 χλστ.) διαμορφώνοντας έναν βαθύ χώρο αποσκευών αλλά όχι πρακτικό στην φορτο-εκφόρτωση ογκωδών αντικειμένων. Το ύψος ανοικτής πόρτας ανέρχεται στα 1.915 χλστ., που σημαίνει ότι αν είσαι κοντός θα πρέπει να τεντωθείς αρκετά, ενώ τέλος όπως και στα περισσότερα, ένα σποτάκι αναλαμβάνει τον φωτισμό του.

+ Μεγαλύτερο σε πλάτος ανοίγματος πόρτας, μεγαλύτερο σε ύψος ανοικτής πόρτας
- Ψηλό κατώφλι φόρτωσης από το έδαφος, βαθύτερο σε κατώφλι εσωτερικά, μήκος χώρου αποσκευών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel