Κάψανε λιγότερο από diesel
Ο « Ταμερλάνος» μίλησε
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο « Ταμερλάνος» μίλησε

111.170 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Η χωρητικότητα αλλά και η διάταξη του χώρου αποσκευών είναι καθοριστική στην επιλογή ενός οικογενειακού μοντέλου. Η νέα μέθοδος που παρουσιάζουμε σε αυτές τις σελίδες θα σας λύσει και τις πιο μικρές απορίες… 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η κλασική κίνηση που κάνει κάποιος όταν θέλει να δει το πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου είναι να ανοίξει την πόρτα και να το «μετρήσει» με το μάτι. Με το μάτι, και άρα έχοντας ως σύγκριση το αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του… Αυτή η μέθοδος με το μάτι μπορεί να του δώσει μία αίσθηση, όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί ακόμη παράγοντες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στην χωρητικότητα σε λίτρα, αλλά σε άλλες παραμέτρους όπως πόσο βαθύ είναι πορτ-μπαγκάζ, αν το κατώφλι φόρτωσης είναι χαμηλό η όχι, αν υπάρχει καλό άνοιγμα για φορτώσεις μια μεγάλη κούτα.

Οι κατασκευαστές από την πλευρά τους ανακοινώνουν νούμερα, όμως όπως γράψαμε και στην αρχή του άρθρου, εμείς στο AutoΤρίτη διψάμε για μετρήσεις στην πράξη, εξετάζοντας το κάθε αυτοκίνητο από τη μεριά του χρήστη, και όχι μέσα από ένα πρόγραμμα ενός υπολογιστή.

Η μέτρηση, λοιπόν του «Ταμερλάνου» έδειξε πως τελικά υπάρχουν αποκλίσεις από τα νούμερα που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, γεγονός που προφανώς οφείλεται κυρίως στην διάταξη του χώρου των αποσκευών κάθε αυτοκινήτου. Το νούμερο που ανακοινώνουμε εμείς είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε αν ένα πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο ή όχι, ωστόσο επειδή στην πράξη δεν θα παίζετε «tetris» με τις αποσκευές, εμείς σας μετρήσαμε και τις υπόλοιπες διαστάσεις, ώστε να κατανοήσετε τη διάταξη του κάθε πορτ-μπαγκάζ, μαζί με τα συν και πλην του. Στο παρακάτω πίνακα θα βρείτε αναλυτικά τι πέτυχαν τα 8 οικογενειακά μοντέλα της δοκιμής σε κάθε διάσταση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
BRIDGESTONE SYNENTEYXH
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel