5 φωτογραφίες »

Eικόνες από ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

«Μήδεια»: Eκχιονιστικό στο Κολωνάκι - Χιόνια στο Σύνταγμα

2.047 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2021)

Στα λευκά «ντύθηκε» ακόμη και το Κολωνάκι και έτσι, για να ανοίξουν οι δρόμοι, επιστρατεύτηκε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα.


Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αττική, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις, αφού ακόμα και οι μεγάλες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας έχουν καλυφθεί με χιόνι.

Χαρακτηριστικό της έντονης χιονόπτωσης που σημειώθηκε το βράδυ και συνεχίζεται και αυτή την στιγμή είναι πως στους δρόμους του Κολωνακίου, κυκλοφορεί εκχιονιστικό μηχάνημα (δες τις εικόνες στην gallery) για βγάλει το χιόνι από τους δρόμους και να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών. Στρωμένο είναι επίσης το χιόνι στη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος.

Νέα ισχυρή σύσταση εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους κατοίκους όλης της Αττικής να μην κυκλοφορούν τις επόμενες ώρες, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έντονα φαινόμενα και τις πυκνές χιονοπτώσεις. 

Στην ισχυρή σύσταση που εξέδωσε η ΓΓΠΠ αναφέρει: «Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες».

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda