Μικρό αλλά ποιο; Peugeot 208 ή VW Polo;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μικρό αλλά ποιο; Peugeot 208 ή VW Polo;

19.733 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2022)

Έχοντας premium βλέψεις και εντυπωσιακό design, το Peugeot 208 στέκεται απέναντι από το VW Polo, το οποίο ανέκαθεν αποτελούσε σημείο αναφοράς για την ποιότητα και τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα.

Γαλλία VS Γερμανίας!

Τα πράγματα στην κατηγορία των μικρών έχουν σοβαρέψει καθώς η μια πρόταση είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη από την άλλη. Πάνε οι εποχές που μικρό σήμαινε συμβιβασμούς. Το Peugeot 208 και το VW Polo είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα του πόσο ψηλά έχει ανέβει ο πήχης στην κατηγορία. Η αντιπαράθεσή τους είναι και μάχη κορυφής.

Σχεδίαση: Εντυπωσιάζει το 208

Για τον μέσο αγοραστή το design ενός μικρού παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή και το Peugeot 208 ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια. Το γαλλικό μικρό μπλέκει περίτεχνα την κομψότητα με το δυναμισμό μέσα από μια πετυχημένη προσπάθεια να βγει μακρύ το καπό εμπρός, να έχει κλίση το παρμπρίζ να ενσωματωθεί το μοτίβο με τις τρεις «νυχιές» στα φώτα, ενώ πίσω υιοθετήθηκε η μαύρη οριζόντια λωρίδα, η οποία σα μάσκα σκεπάζει και γεφυρώνει μεταξύ τους τα πίσω φώτα. Πιο ήπιοι είναι οι τόνοι στο VW Polo, το οποίο ανέκαθεν ακολουθούσε ένα πιο ουδέτερο και αυστηρό design, κάτι που ισχύει και στην τρέχουσα γενιά, ωστόσο οι σχεδιαστές της VW πρόσδωσαν και δυναμισμό στο Polo, με την προσθήκη νευρώσεων στο καπό, πιο επιθετικού προφυλαχτήρα και νέων πιο δυναμικών φώτων.

Value for Money: Ανάλογα «αλμυρά», με 5 χρόνια εγγύηση το 208

Το VW Polo με τον 1,0 TSI κινητήρα των 95 ίππων (διαθέσιμο και με 110) προσφέρεται από την έκδοση Life με 19.750 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης σε συστήματα άνεσης και ασφάλειας με στάνταρ οθόνη αφής 6,5 ιντσών και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Η εγγύηση όμως είναι 2ετής. Αντιθέτως το Peugeot 208 προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση και τιμή 20.500 ευρώ. O εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει οθόνη 7 ιντσών, αλλά και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center