Ο Aksyonov Nikita δημιουργεί ψηφιακά την coupe εκδοχή του Mercedes-Benz Concept A.

Ο Aksyonov Nikita δημιουργεί ψηφιακά την coupe εκδοχή του Mercedes-Benz Concept A.

Μικρό coupe της Mercedes

3.193 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Με βάση το Mercedes-Benz Concept A που προλογίζει τη μελλοντική A-Class Sedan, ανεξάρτητος σχεδιαστής έφτιαξε το compact coupe μοντέλο της εταιρείας. Θα θέλατε κάτι τέτοιο στην παραγωγή, ώστε να σπάσει το «μονοπώλιο» της BMW Σειρά 2;

Η Mercedes-Benz παρουσίασε πρόσφατα στη Σαγκάη το Concept A, μια πρώτη γεύση για τα μελλοντικά compact σχέδια της φίρμας, το οποίο μας δίνει και μια πρώτη ιδέα για την A-Class Sedan που θα αντιπαρατεθεί με μοντέλα όπως το Audi A3 Sedan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι μετρ του photoshop δεν άργησαν να πιάσουν δουλειά και λίγες ημέρες μετά δημιουργήθηκε ψηφιακά το Concept A Cabriolet. Σήμερα, τη σκυτάλη παίρνει ο Aksyonov Nikita και δημιουργεί την coupe εκδοχή του γερμανικού πρωτότυπου οχήματος.
  
Από τη στιγμή, πάντως, που οι άνθρωποι της Mercedes-Benz «ψάχνονται» να εμπλουτίσουν τη γκάμα τους στην compact κατηγορία, ένα μοντέλο σαν το σημερινό θα είχε πραγματικά νόημα. Θα στεκόταν απέναντι, βλέπετε, στο αντίπαλον δέος, τη BMW Σειρά 2, η οποία ετοιμάζεται να ανανεωθεί τόσο στην Coupe όσο και στην Cabriolet εκδοχή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NISSAN