• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Το σημερινό «memories» έχει έναν σκληροπυρηνικό Ιάπωνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο με πορεία 10 γενεών από το 1992 μέχρι και πριν λίγα χρόνια. Ο λόγος για το Mitsubishi Lancer Evolution.

Mitsubishi Lancer Evolution: Τα «Evo» της καρδιάς μας!

42.215 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/6/2020

Θεματική «Memories» χωρίς ένα από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα στην ιστορία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανιάς δε γίνεται. Ένα σκληροπυρηνικό «rally car» με πολιτική αμφίεση είναι ο σημερινός μας πρωταγωνιστής. Ώρα να θυμηθούμε τα «Evo» που στοιχειώνουν τα όνειρά μας!


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!


Στο προηγούμενο κείμενο της θεματικής «memories» μιλήσαμε για τη Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution. Αυτή τη φορά, παραμένουμε στο όνομα «Evolution», αλλά από τη Στουτγάρδη μεταφερόμαστε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, για να θυμηθούμε ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε όσο κανένα τις τελευταίες δεκαετίες. Βρίσκεται σε «εμφύλιο πόλεμο» με το Subaru Impreza και οι «φήμες» της μεγάλης του επιστροφής στα σαλόνια των εκθέσεων όλο και μεγαλώνουν. Evolution, Ιαπωνία, αντίπαλος του Impreza, όλοι έχετε ήδη καταλάβει ότι ο πρωταγωνιστής μας για σήμερα είναι το θρυλικό Mitsubishi Lancer Evolution και θα ανατρέξουμε στην πλούσια ιστορία του για να θυμηθούμε γενιές και ειδικές εκδόσεις του που θα ποθούμε για πάντα. Όλα ξεκίνησαν το 1992 με την πρώτη γενιά, ακολούθησαν άλλες εννέα, ενώ το 2016 με την έκδοση «Final Edition» η Mitsubishi έγραψε τον επίλογο στο πιο όμορφο ταξίδι της ιστορίας της. Ας θυμηθούμε τις γενιές του, τα μυστικά της επιτυχίας του και το «αλεξίσφαιρο» μοτέρ του, μα πάνω απΆ όλα ας ευχηθούμε στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλα αυτοκίνητα σαν αυτό!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)