7 φωτογραφίες »

Η Rolls-Royce θα κατασκευάσει 20 μόλις μοντέλα της Phantom Tempus Collection.

Νέα Rolls-Royce Phantom Tempus Collection

3.878 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2021)

Τον ουρανό με τ` άστρα έβαλε στην καμπίνα της Phantom, η Rolls-Royce παρουσιάζοντας μία ακόμα ειδική έκδοση του πολυτελούς μοντέλου που πήρε την ονομασία Rolls-Royce Phantom Tempus Collection.


Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει στα μοντέλα της η Rolls-Royce είναι πολλά, ωστόσο η βρετανική μάρκα φαίνεται πως δε σταματά. Τελευταία χρονικά επιλογή είναι μία νέα ειδική έκδοση που αφορά την Phantom και όπως προαναφέραμε πήρε την ονομασία Tempus Collection.
 
Στη νέα έκδοση, το εσωτερικό της Phantom και συγκεκριμένα η οροφή και τα πάνελ των θυρών μετατρέπονται σε έναστρο ουρανό, ενώ το ταμπλό αποκτά με τη σειρά του μία νέα εμφάνιση που πήρε την ονομασία Frozen Flow of Time Gallery. Η νέα εμφάνιση του ταμπλό χαρακτηρίζεται από ένα ενιαίο πλέγμα από μαύρο ανοδιωμένο και γυαλισμένο στο χέρι αλουμίνιο που έχει χωριστεί σε 100 μεμονωμένες στήλες. Μάλιστα όταν το φως από το εσωτερικό αντανακλάται στο ταμπλό του δίνει την εικόνα κυματισμού, παρά το γεγονός πως μιλάμε για συμπαγής δομή.
 
Παράλληλα στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο ντουλαπάκι που βρίσκεται στον συνοδηγό υπάρχει μία μικρή πινακίδα που αναφέρει την ονομασία της έκδοσης αλλά και τη φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν: «Η διάκριση μεταξύ του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος αποτελεί μόνο μια ψευδαίσθηση, μολονότι πρόκειται για μια επίμονη ψευδαίσθηση».
 
Η Rolls-Royce θα κατασκευάσει 20 μόλις μονάδες της Phantom Tempus Collection, οι οποίες έχουν ήδη βρει αγοραστές! Πέραν του εντυπωσιακού εξωτερικού το μοντέλο στο εξωτερικό θα λάβει ένα σκούρο μπλε χρώμα διακοσμημένο με νιφάδες μαρμαρυγίας που προσπαθούν να μιμηθούν τον έναστρο νυχτερινό ουρανό.

AUTOFIT PASXA
4green