Νέα αναβολή για το Fast And Furious 9

5.203 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2020)

Η εταιρεία παραγωγής του Fast And Furious 9 πήρε την απόφαση να αναβάλει ξανά την πρεμιέρα της ταινίας. Δείτε πότε θα βγει στους κινηματογράφους.


H εξάπλωση της πανδημίας δεν προκάλεσε μόνο την ακύρωση των Εκθέσεων Αυτοκινήτου αλλά ανέβαλε και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγής όπως την ταινία Fast and Furious 9 που ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 22 Μάϊου του 2020. Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η ημερομηνία μετατέθηκε για τις 2 Απριλίου του 2021, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε πως τελικά, η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 28 Μάϊου του 2021.

Ο λόγος της νέας καθυστέρησης φαίνεται πως σχετίζεται άμεσα με την απόφαση των εταιρειών παραγωγής να αναβάλουν την πρεμιέρα της 25ης ταινίας James Bond. Το φιλμ αυτό ήταν κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου του 2020 αλλά τελικά θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Απριλίου του 2021, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη να βγει η ταινία Fast and Furious 9. Στόχος των εταιρειών παραγωγής είναι οι παραπάνω ταινίες να βγουν στον κινηματογράφο όταν θα έχει καταλαγιάσει η πανδημία.

Η πλοκή του Fast and Furious 9 παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστη, ωστόσο ο οικογενειάρχης πλέον  Dominic Torreto (Vin Diesel) φαίνεται πως έχει να κάνει ακόμα μία δουλειά. Αντίπαλος η εκθαμβωτική Charlize Theron, η οποία στο ρόλο της Cipher έχει για δεξί της χέρι τον παλαιστή του WWE, John Cena.
 
Ο Cena παίζει τον Jacob, τον αδερφό του Dominic Torreto (Vin Diesel), ο οποίος δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής πως υπήρχε. Φυσικά στην όλη πλοκή του έργου θα υπάρξουν και άλλοι συμπρωταγωνιστές που έχουμε κατά καιρούς δει στα προηγούμενα 8 έργα. Θυμίζουμε πως πλέον ο Dominic Torreto έχει και έναν γιό, ο οποίος λέγεται Brian, όνομα που παραπέμπει στον Brian O`Conner, τον χαρακτήρα που έπαιξε ο αείμνηστος Paul Walker.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως στην ένατη ταινία Fast & Furious θα εμφανιστούν ακόμα οι: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris «Ludacris» Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang και Helen Mirren.
 

Toyota
test center