Μία νέα ειδική έκδοση του GT-R ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει η Nissan.

Η νέα αυτή έκδοση θα έχει ως στόχο να διατηρήσει «ζωντανό» το όνομα του μοντέλου στην αγορά της Ιαπωνίας.

H ειδική αυτή έκδοση έρχεται για να γιορτάσει τη συνεργασία της Nissan με τη πρωταθλήτρια τένις, Naomi Osaka

Τα LED φωτιστικά σώματα αποτελούν μέρος του εξοπλισμού.

Νέα ειδική έκδοση του Nissan GT-R

5.277 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Μία νέα ειδική έκδοση του GT-R ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει η Nissan, προκειμένου να κρατήσει «ζωντανό» το όνομα του μοντέλου σε μια συγκεκριμένη αγορά. Που όμως;

Μετά την ειδική έκδοση του Nissan GT-R50 η οποία θα μπει στην παραγωγή, η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό μίας ακόμα ειδικής έκδοσης του «Godzilla».
 
Η νέα έκδοση θα έχει ως στόχο να διατηρήσει «ζωντανό» το όνομα του μοντέλου στην αγορά της Ιαπωνίας, ωστόσο αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος για την κατασκευή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η φίρμα η ειδική αυτή έκδοση έρχεται για να γιορτάσει τη συνεργασία της Nissan με τη πρωταθλήτρια τένις, Naomi Osaka, η οποία πριν από μερικούς μήνες κατέκτησε το Grand Slam της Νέας Υόρκης.
Η 21χρονη γιαπωνέζα πρωταθλήτρια που αποτελεί πρέσβειρα της Nissan, έδωσε τις συμβουλές της στους ανθρώπους της εταιρείας σχετικά με τις χρωματικές επιλογές, αποφασίζοντας από κοινού η ειδική έκδοση να προσφερθεί σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και μωβ (Brilliant White Pearl, Meteor Flake Black Pearl και Midnight Opal). Επιπλέον το GT-R της Osaka θα φέρει στο πίσω μέρος αεροτομή αλλά και μία χρυσή πλακέτα στον κινητήρα.
 
Τα LED φωτιστικά σώματα αποτελούν μέρος του εξοπλισμού, ενώ η διακόσμηση του εσωτερικού θα είναι σε συνάφεια με την επιλογή του εξωτερικού χρώματος.
 
Οι μονάδες που θα κατασκευαστούν δεν θα υπερβαίνουν τις 50, με τη μάρκα να δέχεται ήδη παραγγελίες. Τέλος σε ότι αφορά την τιμή, σχετική ενημέρωση θα υπάρξει μέσα στους επόμενους μήνες.

Toyota
test center