Νέα ειδική ρετρό έκδοση για τα 60 χρόνια της Mustang ετοίμασε η Ford

3.166 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2024)
Νέα ειδική ρετρό έκδοση για τα 60 χρόνια της Mustang ετοίμασε η Ford
3 Φωτογραφίες »

- Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες.
- Με ρετρό εμφάνιση.
- Στις 17 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια της Mustang.
- Στην αγορά της Ελλάδας η 7η γενιά της Mustang.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Ένα νέο πακέτο εμφάνισης με αφορμή την 60η επέτειο της Mustang προανήγγειλε η Ford. Όπως αφήνουν να εννοηθούν οι πρώτες teaser εικόνες, στη νέα της ειδική έκδοση η εμβληματική Mustang θα κοσμείται από ρετρό σήματα, εμπνευσμένα από την ιστορία της. Ωστόσο, για να την δούμε πλήρως θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 17 Απριλίου, όπου το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα, την ίδια ακριβώς ημερομηνία που η Mustang έκανε το ντεμπούτο της στην Παγκόσμια Έκθεση της Νέας Υόρκης το 1964!

Με ρετρό εμφάνιση

Το μόνο που δείχνουν οι εικόνες teaser είναι μόνο κάποια σήματα με ρετρό εμφάνιση σε κόκκινο ριγέ φόντο, αφού όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του αυτοκινήτου είναι βυθισμένα στο σκοτάδι. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το μοντέλο πρόκειται για μία Mustang GT, ενώ το σήμα 5.0, υποδηλώνει πως εξοπλίζεται με τον V8 5,0 λίτρων κινητήρα. Αν δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο μοτέρ τότε θα αποδίδει ισχύ 446 ίππων και ροπή 540 Nm. Η Mustang GT διατίθεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ή χειροκίνητο 6 σχέσεων. 

Στις 17 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια της Mustang

Όπως προαναφέραμε, όλες οι πληροφορίες για την ειδική έκδοση της Mustang με το 60th Anniversary Appearance Package που ετοίμασε η Ford για τα 60 χρόνια θα γίνουν γνωστές στις 17 Απριλίου σε μία εκδήλωση. Αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες Mustang, η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο Charlotte Motor Speedway στο Concord της Βόρειας Καρολίνας. Οι εγγραφές για την εκδήλωση είναι πλέον ανοιχτές στον ιστότοπο της Ford.

Στην αγορά της Ελλάδας η 7η γενιά της Mustang

«Καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την 60η επέτειο της Mustang, το ίδιο πάθος και ο ενθουσιασμός συνεχίζονται με την έβδομη γενιά της Mustang, που τώρα κατευθύνεται σε πελάτες, σε 85 αγορές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Jeff Marentic, γενικός διευθυντής επιβατικών οχημάτων της Ford. Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το εμπορικό λανσάρισμα για την 7η γενιά του εμβληματικού «pony».

test center
SEAT