Το νέο Opel Zafira θα βασίζεται πάνω σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα, ενώ και σχεδιαστικά θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Opel Zafira θα βασίζεται πάνω σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα, ενώ και σχεδιαστικά θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο.

Νέα γενιά Opel Zafira

3.894 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2016)

Με τον ανταγωνισμό να έχει δυναμώσει περισσότερο από ποτέ, η Opel ενισχύει τη γκάμα της και μας ετοιμάζει μέσα στην επόμενη διετία μια προϊοντική επίθεση με πλήθος νέων μοντέλων!

Με μια ματιά: 
• Πιο δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση
• Κινητήρες 1,4 turbo (βενζίνη) και 1,6 turbo (diesel)

Το νέο Opel Zafira θα είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο το οποίο θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα. Όπως θα συμβεί και με το επόμενο Meriva, έτσι και το νέο Zafira θα βασιστεί πάνω στο μεταβλητό πλαίσιο EMP2 της PSA Peugeot-Citroen, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη στο Peugeot 308 και θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Peugeot 3008, ως απόρροια της συνεργασίας μεταξύ της Opel και των Γάλλων. 
Στους κινητήρες, αναμένουμε τον 1,6 CDTI πετρελαιοκινητήρα της Opel με τους 136 ίππους, ο οποίος προσφάτως τοποθετήθηκε και στο Insignia καθώς και τη νεότερη γενιά του 1,4 turbo βενζινοκινητήρα που γνωρίσαμε στο νέοAstra.
Όσον αφορά την εμφάνισή του, αυτή δεν θα ξεφεύγει από την οικογενειακή ταυτότητα της μάρκας. Η μάσκα εμπρός θα είναι μεγάλη και θα διαθέτει χρωμιωμένες γρίλιες, τα φώτα θα είναι LED, ενώ έντονα νεύρα θα διατρέχουν το αμάξωμα, όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας. 
Το εσωτερικό του νέου Opel Zafira θα είναι πανομοιότυπο με αυτό του νέου Astra, με μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αυτής στο κέντρο του ταμπλό και όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας, όπως το Opel Eye να το συνοδεύουν. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda