Νέες εικόνες για το πρωτότυπο Opel Experimental
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες εικόνες για το πρωτότυπο Opel Experimental

3.121 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2023)

Η Opel ξετυλίγει το κουβάρι της αποκάλυψης για το πρωτότυπο Experimental, το οποίο ενδεχομένως είναι μια προεπισκόπηση της επόμενης γενιάς του Insignia ή του νέου Manta, που πρόκειται να επιστρέψει στα μέσα της δεκαετίας ως ηλεκτρικό.

Opel Experimental: Δείχνει το μέλλον της μάρκας

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος του Opel Experimental μόλις την περασμένη εβδομάδα, η γερμανική μάρκα δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες του νέου concept car της. Οι νέες εικόνες μαρτυρούν τη νεότερη σχεδιστικής γλώσσα της Opel, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες του πρωτότυπου Experimental, το οποίο θα αποτελέσει ένα οιωνό για το μέλλον της μάρκας που θα βασιστεί στη φιλοσοφία «Bold and Pure».

Όπως αναφέρει το γερμανικό στρατόπεδο, το Opel Experimental σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα. Σχεδιάστηκε για να αποδώσει απτά το όραμα για το μέλλον της Opel και σύντομα θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες όπως δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl. Συνδέοντας τα κομμάτια του παζλ, το Experimental concept θα μπορούσε να είναι μια προεπισκόπηση της επόμενης γενιάς Opel Insignia ή του νέου Manta που πρόκειται να επιστρέψει στα μέσα της δεκαετίας σε πλήρως ηλεκτρική μορφή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
4green