• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέα φωτιστικά σώματα για το Audi S3 και το χαρακτηριστικό λογότυπο τοποθετημένο στην γρίλια.

Δυο διπλές απολήξεις χρειάζονται στο πίσω μέρος για να εξέρχονται τα καυσαέρια του 2λιτρου κινητήρα των 310 αλόγων.

Το S tronic κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη είναι υπεύθυνο για την μετάδοση της κίνησης.

Στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο S στην πλάτη τραβούν τα βλέμματα.

Νέο Audi S3 με 310 PS

7.993 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2016

Το σπορ μοντέλο S3 της Audi έρχεται με πλήθος καινοτομιών και ακόμα πιο ενισχυμένη δυναμική για να προσφέρει γρήγορη οδήγηση με ανέσεις.

 
Τις αισθητικές αλλαγές που έγιναν στο Α3, προσάρμοσαν και στο S3, οι άνθρωποι της Audi. Περισσότερη δύναμη για το «καυτό» μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, με αύξηση ιπποδύναμης και ροπής, σε συνδυασμό με το δυναμικό κιβώτιο ταχυτήτων S tronic. 

Επιπλέον οι μηχανικοί της Audi, έχουν βελτιώσει το ESP καθώς επίσης και τον πολύδισκο συμπλέκτη, για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου σε απαιτητικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη δυναμική στην οδήγηση, που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες οδηγικές συγκινήσεις αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Audi S3 βρίσκεται ο TFSI κινητήρας των 2,0 λίτρων με απόδοση που φτάνει τα 310 άλογα με 400 Nm ροπής, στο μεγάλο φάσμα στροφών από 2.000 έως 5.400 σ.α.λ. Ο κινητήρας του S3 συνδυάζεται με το κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων S tronic με διπλό συμπλέκτη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το Α3 θα διατίθεται στην αγορά από τα τέλη του προσεχούς Μαΐου, όποτε πιθανολογείται να ξεκινήσει τότε και η διάθεση του S3.

Tags: AUDI S3, facelift