• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

«Αγριεμένο» εμφανίζεται το Kuga, προκειμένου να ενταχθεί στην ST-Line οικογένεια της Ford.

Οι εικαστικές βελτιώσεις κάνουν πιο μυώδες το εξωτερικό του, ωστόσο υπάρχουν και αλλαγές στο «στήσιμο» του μοντέλου.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τον αγοραστή μεταξύ ζαντών 18 ή 19 ιντσών μαύρου χρώματος.

Νέο Ford Kuga ST-Line

10.996 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/7/2016

Μετά τα μοντέλα Fiesta, Focus και Mondeo, ήρθε η σειρά του Kuga να προστεθεί στην οικογένεια των εκδόσεων ST-Line, της Ford.

 
Η οικογένεια ST-Line, έρχεται εξ ορισμού με πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, κάτι που καθίσταται σαφές και από την εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων, που ανήκουν σε αυτή. Αρχίζοντας λοιπόν με τις αλλαγές στο αμάξωμα, το νέο Ford Kuga ST-Line διαθέτει ανασχεδιασμένη γρίλια στο κατώτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ η κεντρική γρίλια που φιλοξενεί και το σήμα της μάρκας έχει μαύρη γυαλιστερή επένδυση.

Το παζλ των αισθητικών «καυτών» λεπτομερειών έρχεται να ολοκληρωθεί με τα χαμηλότερα πλαϊνά μαρσπιέ, τους πιο μυώδεις θόλους τροχών, τα φιμέ τζάμια, την οπίσθια αεροτομή και τέλος τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Επιπέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ ζαντών 18 ή 19 ιντσών μαύρου χρώματος. Περνώντας στο εσωτερικό συναντούμε σπορ καθίσματα με μερικές δερμάτινες επενδύσεις και ραφές που δημιουργούν αντιθέσεις, ενώ η κεντρική κονσόλα εμφανίζεται με σκούρο χρωματισμό.


Σε ότι αφορά το «στήσιμο» και τον τομέα των επιδόσεων πολύ σημαντικές είναι οι αλλαγές στην ανάρτηση, η οποία έχει νέο set-up για πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά. Ακόμη και η κρεμαγιέρα έχει διαφορετική ρύθμιση, για να προσφέρει ακόμη καλύτερη αίσθηση.

Τέλος, για τους κινητήρες, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Kuga ST-Line με οποιοδήποτε μηχανικό σύνολο της γκάμας, με αρχική επιλογή τον 1,5 λτ. TDCi πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων. Το λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει στα τέλη της χρονιάς, παράλληλα με την άφιξη της έκδοσης Vignale του Kuga.