Δείτε τι έχει στο μυαλό του ο υπεύθυνος προγράμματος της Nissan για την επόμενη γενιά του ιαπωνικού supercar.

Δείτε τι έχει στο μυαλό του ο υπεύθυνος προγράμματος της Nissan για την επόμενη γενιά του ιαπωνικού supercar.

Νέο GT-R

6.183 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2015)

Νέες πληροφορίες, είδαν το φως της δημοσιότητας για το μελλοντικό GT-R και κάνουν λόγο για ένα πιο premium μοντέλο.

Πολλά έχουμε ακούσει για το μελλοντικό Nissan GT-R. Από το ότι θα είναι ένα υβριδικό supercar έως ότι θα έχει και τετράθυρο αμάξωμα. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως δήλωσε επισήμως ο Richard Emery, CEO της μάρκας στην Αυστραλία "δεν πρέπει να περιμένουμε νωρίτερα από το 2020 την επόμενη γενιά του GT-R".
Αυτή τη φορά όμως, είναι σειρά του επικεφαλής του προγράμματος του Nissan GT-R, Hiroshi Tamura, να πάρει τη σκυτάλη των δηλώσεων. Ο Ιάπωνας ανακοίνωσε πως θα ήθελε η επόμενη γενιά του μοντέλου να είναι πιο... upmarket. Συγκεκριμένα είπε  «θέλουμε να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο πραγματικά ποιοτικό, τόσο όσον αφορά το εσωτερικό του όσο και την κύλισή του».
Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη; Ότι η Nissan, έχοντας αποδείξει πλέον με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να κάνει στο θέμα των επιδόσεων και των δυναμικών χαρακτηριστικών, θεωρεί πως ήρθε η ώρα να δείξει πως τα καταφέρνει και σε άλλους τομείς εξίσου καλά.
Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε προς αυτή την κατεύθυνση; Θα θέλατε ένα πιο... κυριλέ GT-R ή είναι ακόμη πιο σκληροπυρηνικό supercar;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto