3 φωτογραφίες »

Νέο Hyundai Kona Night Edition

7.734 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Αυτή είναι η νέα ειδική έκδοση που ετοίμασε η Hyundai για το νέο Kona, αποκλειστικά με το 1,6 λτ. μοτέρ απόδοσης 177 ίππων.


Την νέα της Night Edition έκδοση για το Kona παρουσίασε η Hyundai δίνοντας έμβαση στην παρουσία του μαύρου χρώματος σε πολλά σημεία του αμαξώματος αλλά στον εσωτερικό διάκοσμο.

Συγκεκριμένα, η Night Edition προσφέρει LED φωτιστικά σώματα, 18άρες μαύρες ζάντες RAYS, μαύρες θήκες καθρεπτών και μαύρο πλαίσιο γύρω από την γρίλια ενώ γίνεται γνωστό πως τα μόνα διαθέσιμα χρώματα είναι τα Ultra Black, Galactic Gray και Chalk White. Όσον αφορά στην καμπίνα, η Hyundai δεν δίνει πολλά στοιχεία πέρα από το ότι η έκδοση εφοδιάζεται με πεντάλ αλουμινίου και ότι θα υπάρχει μαύρο φινίρισμα στο ταμπλό.

Η Hyundai δεν αποκάλυψε επίσης πάνω σε ποιο εξοπλιστικό επίπεδο βασίζεται η νέα της έκδοση αλλά το πιθανότερο είναι αυτό να συμβαίνει σε κάποια από τις πιο πλούσιες εκδόσεις του μοντέλου. Αυτό σημαίνει πως ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει, ηλιοροφή, οθόνη για το σύστημα infotainment 7 ή 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, εξελιγμένο σύστημα ήχου, 4,2 ιντσών πίνακα οργάνων κ.α.

Η ισχύς πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης στα 1,6 λίτρα με ισχύ 177 άλογα και 264 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με το σύστημα τετρακίνησης να έρχεται προαιρετικά.

Τουλάχιστον αρχικά, η Night Εdition θα προσφερθεί μόνο στις ΗΠΑ.
 

Mercedes
test center